Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Filmdömping: itt a Batman és a Wonder Woman 1984 trailere

Filmdömping: itt a Batman és a Wonder Woman 1984 trailere

Zene, Film & Kultúra

Filmdömping: itt a Batman és a Wonder Woman 1984 trailere

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:12

A virtuális keretek között megrendezett DC FanDome elhozott több olyan előzetest, amelyre már sokan vártak. A rajongók rövidke ízelítőt kaphattak a Robert Pattinson-féle Batmanből, a Wonder Woman 1984-ből és a Justice League rendezői változatából.

A koronavírus-járvány miatt virtuálisan megrendezett Comic-Con után a DC Comics úgy döntött, nem hagyja cserben a filmrajongókat, s egy külön eseményen, augusztus 22-én megrendezte DC FanDome-ot, amelyen természetesen számos exkluzív tartalmat mutattak be. Haladjunk is sorban.

Végre kaphattunk egy kis ízeliítőt abból, milyen lesz a Robert Pattinson-féle, jövőre érkező The Batman. A film rendezője, Matt Reeves arról beszélt a rendezvényen, hogy egy teljesen új Batman-élményt fogunk kapni. A sötét hangulat adott, a kérdés az, hogy képes lesz-e felnőni az alkotás elődeihez.

A Wonder Woman 1984 új trailerét is bemutatták, amelyből végre kiderült, hogyan is fog kinézni az egyik főgonosz, Cheetah. A film megjelenése a járvány miatt csúszik, Magyarországon várhatóan október 1-én kerül a mozikba.

Végül pedig érdemes néhány szóban megemlékezni arról is, hogy A Warner Bros engedett a nyomásnak, s jelezte, 2021-ben a HBO Maxon megtekinthető lesz az Igazság Ligája rendezői változata, amely összesen négyórás lesz. Erről is mutattak egy rövidke kedvcsinálót a DC FanDome-on.

Borítókép: youtube.com