promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck újra Batman bőrébe bújik
Borítókép:  DC/Warner
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Keaton után őt is rávette a DC, hogy öltse ismét magára a Batman jelmezt. 

Az már biztos volt, hogy Michael Keaton 1992 után visszatér Batmanként. Danny DeVito anno Pingvint, vagyis Batman ellenfelét játszotta Tim Burton alkotásában, és az egyik interjúban el is mondta, hogy nagyon örül a hírnek, és reméli, hogy még valamikor dolgozhat együtt a rendezővel.

A 2022-ben debütáló Flash filmben ő nyilván nem fog feltűnni, csak Keaton. A színész ugyanúgy Bruce Wayne lesz, aki állítólag mentorálni fog néhány fiatalabb hőst. Az alkotás ugyebár a képregények egyik legismertebb és legsötétebb történetét, a Flashpointot dolgozza majd fel, ami ugrál az univerzumok között.

Így kerülhet majd képbe Ben Affleck is, aki szintén visszatér picit a filmben. A színész anno az alkoholproblémái miatt dobta el a karaktert magától. Mivel közben a válása is zajlott, így teljesen felemésztette őt minden. A depressziója miatt a barátai is figyelmeztették, hogy ha folytatja Batmanként, akkor halálra fogja inni magát.

Affleck jelenlegi párja Ana de Armas színésznő, akivel nagyon jól kijönnek jelenleg, szóval belefér egy kicsit, hogy újra magára öltse a karaktert.

A Flash filmnek még nincs meg a címe, de a premierje 2022. június 3-ára van kitűzve. Ez persze semmiben nem befolyásolja Matt Reeves Batman filmjét, ahol Robert Pattinson lesz a Sötét Lovag.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás