promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Batman visszatér: Michael Keaton újra Denevérember lehet
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Keaton utoljára Tim Burton 1992-ben bemutatott Batman visszatér című filmjében öltötte magára a denevérjelmezt, és úgy tűnik, hogy 30 év után újra ő alakíthatja a gothami szuperhőst.

Az élőszereplős Batmanek között nagyon megoszlanak a rajongók véleménye, sokan kedvelték Ben Affleck Denevéremberét is, de a legtöbben mégis Christoper Nolan A sötét lovag-trilógiájának főszereplőjét, Christian Bale-t tartják az eminensnek.

Ugyan nem sokkal, de mégicsak a második helyre szorult vissza Michael Keaton verziója, aki Tim Burton két zseniális filmjében, az 1989-es Batmanben, és az 1992-es Batman visszatérben alakította a gothami igazságosztót.

Azóta a rajongók egy része reménykedik abban, hogy Keaton egyszer még visszatér egy megöregedett Batman szerepében, és volt, akik eljátszottak a gondolattal, hogy mi lenne, ha Matt Reeves filmjében tenné ezt.

Kétségtelen, hogy érdekes lett volna látni, ahogy a bűn újra felüti a fejét Gotham-ben, de Bruce Wayne már túl öreg ahhoz, hogy szembeszálljon a rosszfiúkkal, ezért utódot keres magának, és meg is találja Robert Pattinson személyében. Ez tulajdonképpen a Batman of the Future című animációs sorozat filmes adaptációja lehetett volna, de mint az már köztudott, Matt Reeves abszolút nem ebbe az irányba fogja vinni a történetet a The Batmanben.

Azonban nem szállt el annak a reménye, hogy Michael Keaton még visszatérhet Batmanként, sőt,

a The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész a 2022-ben érkező The Flash-filmben térhet vissza Denevéremberként, ami azt jelenti, hogy 30 évvel a Batman visszatér után láthatjuk újra kultikus szerepében.

Ha ez nem lenne önmagában elég nagy hír, a portál szerint Keaton tárgyalásokat folytat a Warner Bros.-al, hogy ne csak a The Flash-ben, hanem más DC-filmekben is szerepet kapjon. A The Hollywood Reporter szerint Michael Keaton egy olyan karakter lenne a jövőbeni DC-filmekben, mint Nick Fury a Marvel Moziverzumban, aki olyan szuperhősök mentora lenne, mint például Flash, vagy Batgirl.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás