promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Affleck a féktelen piálás miatt hagyta ott a Batman szerepet
Borítókép:  Gabriel Olsen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A válása is erősen besegített, hogy ilyen alkoholproblémái lettek.

Már nagyban zajlik a The Batman forgatása, amiben Matt Reeves rendező egy teljesen új denevér-univerzumba kalauzol el minket. Az egész alkotás noir-hangulatú lesz, amiben előtérbe kerül a főhős nyomozó készsége, amit mostanság mindig háttérbe szorítottak. Ha nem jön közbe semmi, akkor a The Batman premierje 2021. június 25-ére van kiírva. Jól haladnak a dolgok, mert közben már Batman ruháját is leleplezték.

A közönség először nem tudott megbékélni vele, hogy Robert Pattinson lesz az új hős, de miután a Nolan-trilógia Batmanje, Christian Bale is arról erősködött, hogy fogadják el őt, mert egy zseniális színész, utána már tényleg megnyugodtak a kedélyek. A DC fanatikusok többsége azért nem nagyon nézett művészfilmeket, amikben Pattinson többségében szerepet vállalt, így csak azzal voltak tisztában, hogy ez az Alkonyatos csóka, aztán ennyi.

Ben Affleck már nem azzal volt elfoglalva, hogy ki lesz az új Batman, és hogy lökést adjon neki, mivel saját maga is gödörben volt. Alkohol minden mennyiségben, utána pedig elvonó. A színész most a The New York Timesnak vallott kegyetlen őszinteséggel, hogyan is jutott ide:

„Teljesen mértékletes alkoholfogyasztó voltam nagyon sokáig. Miután a házasságom elkezdett tönkre menni (Jennifer Garnerrel), egyre nagyobb és nagyobb mennyiségek jöttek. Ez 2015-ben és 2016-ban volt. A még több alkohol persze még több problémát szült.”

Affleck a többség szerint jó Batman volt, de az Batman Superman ellen és Az Igazság Ligája is hatalmas ellenszenvet kapott nem csak a kritikusokról, hanem a rajongóktól is. Egyre megterhelőbbek lettek a színész számára is az újrafogatások, és átlátta, hogy Batman nem fog jót tenni, ha talpra akar állni.

„Volt valaki, aki elolvasta a The Batman forgatókönyvét. Azt mondta remek, de ha ebbe most belemegyek, akkor újra halálra fogom inni magam.”

– mondta Affleck, aki a rendezést is magára vállalta volna.

Szóval valamilyen szinten az volt a helyes döntés, hogy dobta a projektet, ami rengeteget vett ki belőle. Hamarosan érkezik a film, ami egy terápia is volt a színész számára.

A The Way Back című alkotásban Affleck Jack Cunningham bőrébe bújik bele, aki eszméletlen nagy kosárlabdasztár volt a gimiben, de nem akarta ezt tovább folytatni. Lemondott az ösztöndíjról, családja lett, ám jött egy tragédia, ami alkoholizmusba taszította. Aztán érkezik a fény, egy új élet reménye: Jacket felkérik, hogy legyen az egykori iskolájának a kosárlabda edzője. Na, ki fog lejönni a piáról, és győzelemre vezetni a csapatot? Kettőt találhattok, de már elsőre meglesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás