promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill újra megmutatta nagyon ritkán látható feleségét, a gyönyörű Lori Hill-t
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Terence Hill minden házassági évforduló kapcsán tölt fel képeket közösségi oldalára.

Terence Hill-rő és Bud Spencer-ről az elmúlt időszakban főleg nosztalgiacikkek szállingóztak internetre, ám ez csak az elmúlt napokig volt valid, mivel Magyarország legkedveltebb színészpárosáról a napokban olyan hírek jelentek meg, amelyen sok rajongó valószínűleg azonnal felháborodott. Hiszen már biztos, hogy augusztus 24-én a világ egyik legnagyobb streamingszolgáltatóján is elérhető lesz a Különben dühbe jövünk film remake-je.

Az interneten elérhető reakciók egyelőre egyértelműen istenkáromlásnak tartják az olaszfilmet, ám Terence Hill egyelőre nem nyilatkozott az új alkotásról, pedig valószínűleg mindenki kíváncsi lenne rá, hogy mit gondol az új alkotásról.

Terence Hill Instagram-oldalán a legújabb fotón bájos felesége, Lori Hill látható. A megismerkedésekrül amúgy rengeteg legenda terjeng a neten, de immár 55 éve élnek boldog házasságban. 1967-ben imserkedtek meg, szerelem volt első látásra, és már abban az évben össze is házasodtak. Korábban a sztár arról is nyilatkozott, hogy mi a szerelmük titka, mint kifejtette az, hogy tisztelik egymást, és annak ellenére, hogy néha vitatkoznak, ez a tisztelet sosem kérdőjeleződik meg.

A páros amúgy akkor ismerkedett meg, maikor Terence Hill amerikai karrierjére készülve angolul kezdett el tanulni rakétagyorsasággal, és a tanára lett az amerikai és német származású Lori.

Korábbain is kerültek fel képek róluk, a Femina cikkében pedig friss képeket is láthattok róluk:

És hogy mennyire jól tanult meg angolul Terence Hill, azt ebből a videóból megtudhatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás