promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az HBO: fény derült a nagy titokra, amit próbáltak elrejteni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyilvánosságra hozták az HBO titkát, aminek köze van az HBO Max-hoz is.

Március 8-án indult el Magyarországon az HBO Max, ami komoly riválisa lehet majd a Netflix-nek, tekintetbe véve, hogy erre a streamingszolgáltatóra kerülnek fel többek között a Warner-, és a DC-tartalmak is. Nemsokára a Robert Pattinson-féle Batman is nézhető lesz rajta, továbbá itt láthatjuk majd az ugyancsak Matt Reeves univerzumában játszódó Pingvin-sorozatot, melynek főszereplője Colin Farrell lesz.

Nem feledkezhetünk meg természetesen a régóta várt Trónok harca előzménysorozatról, a Sárkányok házáról, amiről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy az idei év második felében debütálhat.

Most azonban a széria egyik főszereplőjének, Emma D'Arcy menedzsmentje, a Roxane Vacca Management azt közölte, hogy a produkció augusztusban kerül fel az HBO Max-ra. Az HBO egyelőre nem kommentálta az értesülést, de bízzunk benne, hogy igazak a hírek.

A Trónok harca - Sárkányok háza 300 évvel az anyasorozat előtt fog játszódni, és a Targaryen családról fog szólni. A történet George R. R. Martin Tűz és vér című regénye alapján készül, a forgatási munkálatokat idén februárban fejezték be. A sorozathoz tavaly októberben érkezett meg az első előzetes, ami alapján jogosan reménykedhetünk abban, hogy a Sárkányok háza méltó módon fogja bővíteni a Trónok harca mozgóképes univerzumát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás