promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A közönség kiakadt a Láthatatlan ember előzetesére
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem azért, mert rossz, hanem azért, mert spoileres.

Legutóbb a Terminátor: Sötét végzetnél jött ki nálam, hogy mire kötelezően letudtam az összes televíziós szpotot meg előzetest, addigra alig maradt jelenet a filmben, ami meglepetést okozott volna. Sokszor megemlítem, hogy vannak ismerősem, akik a kritikákba beleolvasnak ugyan, de szándékosan nem néznek meg egyetlen egy trailert sem. A készítők nagyon sokszor esnek abba a hibába, hogy egyszerűen túl sokat akarnak megmutatni a filmből.

Most a remek horrorjairól ismert Blumhouse stúdió vette kézbe A láthatatlan ember rebootot, aminek már szinkronosan is megkaptuk az első előzetesét. A középpontban Elisabeth Moss lesz, akit senkinek sem kell bemutatni A szolgálólány meséjéből. A karakter gazdag tudós férje (Oliver Jacson-Cohen) öngyilkosságot követ el, de mint kiderül, csak látszólag, mivel láthatatlanul tér vissza, hogy a nejét az őrületbe kergesse.

 

Az első előzetes remek, feszültséggel teli, óriási hangulata lesz az egész alkotásnak első ránézésre, csak hát akadt egy kis baj ezzel a 2 és fél perccel. Leigh Whannel, aki az író, rendező, valamint executive producer szerepet is betölti, túl sokat akar nekünk megmutatni. Már akkor írtam, hogy nekem is olyan érzésem van, hogy a trailer erősen spoileres, és csak az nézze meg, aki nem allergiás erre.

Akadtak vicces kommentek, mint:

„Na most már tudom kire lehet fogni a fingást :D”

azonban a többség a poénok lelövésére panaszkodott.

„Emberek, konkrétan láttuk az egész filmet! Miért érdemes mozijegyet váltani akkor rá?”

Teljesen jogosan akadt ki a közönség, de Leigh Whannel a Twitteren próbált lenyugtatni mindenkit, hogy szándékosan mutatja meg ezeket a jeleneteket a trailer, és rengeteg meglepetés vár még ránk.

„Sokan úgy gondolják, hogy A láthatatlan ember előzetese túl sokat mutat meg a filmből… tévedtek. Bízzatok bennem.”

Hát, kíváncsi leszek arra, hogy a rendezőnek valóban igaza lesz-e, vagy csak menti éppen, ami menthető.

A láthatatlan ember 2020. február 27-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás