Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amikor Cristiano Ronaldónak „bűnhődnie” kellett piros lapjáért

Amikor Cristiano Ronaldónak „bűnhődnie” kellett piros lapjáért

Sport & Szabadidő

Amikor Cristiano Ronaldónak „bűnhődnie” kellett piros lapjáért

Sport & Szabadidő

HZS - 2020.03.30. 18:18

A Juventus korábbi edzőjének, Massimiliano Allegrinek az ötlete mai napig él: miszerint, ha egy játékost kiállítanak, akkor annak ajándékot kell vennie csapattársainak. A csapat kapusa, Wojciech Szczesny elárulta, hogy mi történt, amikor Cristiano Ronaldóra került a sor.

Érdekes történetet osztott meg a Juventus kapusa, Wojciech Szczesny. A lengyel labdarúgó ugyanis elárult egy öltözői titkot. Az olasz csapatnál ugyanis jelenleg is él egy szokás, amit még Massimiliano Allegri vezetett be. Ennek értelmében annak a játékosnak, akit egy mérkőzésen kiállítanak, ajándékkal kell meglepnie csapattársait. Nos, előfordult olyan eset is, amikor Ronaldóra került a sor.

A portugál játékost még 2018-ban, egy Valencia elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen állították ki. Ronaldo két hónapon keresztül nem volt hajlandó teljesítenie a kötelességét, ugyanis úgy gondolta, a piros lap jogtalan volt. Majd belátta, hogy neki is fizetnie kell, ezek után minden csapattársának vett egy iMacet – olvasható a DailyMailen.

 

Borítókép: JOSE BRETON / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP