promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen mondat érkezett a magyar válogatottra a német szakértőtől, azonnal szétszedték a magyar kommentelők
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbb posztja alatt alig van hozzászólás, hát ez azonnal megtelt.

A magyar válogatott egyelőre hosszú veretlenségi szériában van, miközben Szoboszlaiék csoportelsőként jutott ki a németországi Európa-bajnokságra is, többek között Montenegrót és Szerbiát előztük meg a csoportban, veretlenül. A sorsoláson pedig megkaptuk a házigazda németeket is, akik körül az elmúlt időszakban hatalmas a felhajtás.

A rossz forma, a házigazdán lévő nagyobb reflektorfény és súly, majd az edzőváltás.

Németországban szakértők százai elemzik a csapatot, és immár a magyarokat is, hogy a skót-svájci-német kvartett tagjai lettünk. Érdekes eredményre jut a legtöbb szakértő, akik úgy gondolják, hogy annak ellenére, hogy Németország egy igen rossz sorozatot tudhat maga mögött, ennek ellenére abszolút favoritja a csoportjának a magyarok, a skótok és a svájciak előtt.

Na, de mégis ki lesz a második?

Finn Agostinelli azt gondolja, hogy Svájc jön be a második helyre, akiknek nagyon erős csapatuk van, majd a skótok lesznek a harmadikok ebben a csoportban. Itt külön ki is emeli, hogy döntő faktor lehet az, hogy Skóciából elképesztő szurkolótábor érkezik majd a helyszínre, akár száz ezer skót is ott lehet Németországban a kontinensviadalon, akik pedig elképesztő atmoszférát teremtenek majd a stadionban.

Ez pedig szerinte döntő lehet majd.

A magyaroknak pedig majd be kell érniük a negyedik hellyel, mint elhangzik a videóban. Több se kellett a magyar szurkolóknak, több százan jelentek meg a poszt alatt, hogy elmondhassák a véleményüket a kellemetlen jóslat kapcsán.

Érkeztek igazán vicces hozzászólások is. Mint például az, amelyik szerint ez lesz a csoport végeredménye:

"1. Hungary 2. Hungary 3. Hungary 4. Hungary"

Íme a videó:

(via Metropol)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás