promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Szoboszlai Dominik másik szupercsapat szerelésében, elfogynak a szavak a rajongók szeretete láttán
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Óriási a rajongás a magyar focista körül, nem véletlen, hogy a rajongók fantáziája szárnyal Szoboszlai kapcsán.

Ezt a képet látnod kell Szoboszlairól, szenzációs mit alkottak a rajongók.

Szoboszlai Dominikról az elmúlt időszakban nagyon sok statisztika látott napvilágot, amelyekből kiviláglik, hogy a magyar középpályás elképesztően hasznos játékot űz a Liverpool FC-ben a középpályán. Erre a szakértők is felfigyeltek, hiszen a mértékadó brit lap, a The Guardian szakértői összeállítottak az év vége felé egy olyan listát , ahová a legjobb focisták kerültek fel, és Szoboszlai ezen a listán az 52. helyre került, és óriási neveket előzött meg.

Tehát alig telt el pár hónap, és máris hatalmas megtiszteltetés érte Szoboszlai Dominikot a szigetországban.

Közben persze angliában az év végén sem áll meg az idő, hiszen karácsonykor is gőzerővel folyik a bajnokság, ez amolyan angol szokás, elképesztő rangadókat rendeznek karácsony másnapján is. A Liverpool-nak is futószalagon jönnek a meccsei, és a Vörös csapat vissza is vette az első helyet az Arsenaltól, így most ők kerültek lépéselőnybe, az Ágyúsoknak kell most futni a Liverpool után. És ha az Arsenal nem nyer a következő mérkőzésén, akkor a bajnokság felénél Szoboszlaiék állhatnak az első helyen, óriási lépést téve a bajnoki cím felé.

Amúgy a mesterséges intelligencia már korábban is úgy kalkulált, hogy a Liverpool FC-nek van a legnagyobb esélye arra az Arsenal mellett, hogy megakadályozza a címvédésben a Manchester City csapatát.

A Liverpool FC a nagyobb riválisai ellen eddig csupa döntetlent ért el, legutóbb pedig a nagy rangadón végül a botladozó Manchester United ellen is egy pontot sikerült elérniük. 

Szoboszlai karácsony alkalmával közölt egy igazán ünnepi képet a rajongóknak a saját Instagram-oldalára, amely alá záporoztak a hozzászólások. Természetesen ismét tele volt az üzenőfal azzal, hogy a magyar focista szörnyen jóképű, de persze sokan azonnal azt írták, hogy Superman-re hajaz. Nem is kellett sok, a sok hozzászólás megihlette az internet népét, és egy Facebook-oldal meg is rajzolta Szoboszlait Supermanként,

tehát egy másik szupercsapat, a DC-hősök, az Igazság Ligája nevű csapat szerelésében.

Elképesztő a rajongás tehát a magyar játékos körül. A poszt alatt pedig gyülekeznek a jelzők, többen Szuperszlainak hívják, de akad játék az angol szavakkal is, így hívják King Dom-nak is vagy éppen Szuper Szobo-nak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás