promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már tudjuk, ezért van baj Szoboszlai Dominik játékával a Liverpoolban? Egy elemzés nagyon fontos megállapításokat tett
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepő megállapításokat hozott egy elemzés Szoboszlai játékával kapcsolatban.

Szoboszlai Dominiknak elképesztő dolgot sikerült véghez vinnie, hiszen rengeteg új futballdrukkert szerzett a Liverpool FC-nek, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy ez az év ismét egy hatalmas nagy menetelés egyik állomása lesz a Vörösöknek, hiszen komoly esélyük van a bajnoki címre. A Liverpool amúgy az elmúlt harminc évben csupán egyszer tudta megnyerni a bajnokságot, ám az is igaz, hogy eközben több Bajnokok Ligája-serleget is elhódítottak.

Már a rengeteg mesterséges intelligencia általi jövendölés is azt mondja, hogy a Liverpoolnak és az Arsenalnak hatalmas esélye van, hogy az elmúlt hónapokban kicsit gyengébben szereplő Manchester City előtt végezzenek a tabellán is, így pedig ne történjen meg az újabb címvédés.

Szoboszlai kapcsán azonban az utóbbi időben nagyon sokszor van szó egyes csatornákon arról, hogy Szoboszlainak amiatt van kevés lehetősége egy.egy meccsen nagyot alakítani, illetve több gólt rúgni, mivel nem kap elég labdát Szalahtól, aki rendre elönzőzi a helyzeteket, míg Szoboszlaitól nagyon sok jó labdát kap az egyiptomi.

Sőt, az Instagram-on olyan megjegyzések is érkeznek sokszor a magyar rajongóktól, hogy Szoboszlai góljának sem örültek a társak legutóbb a West Ham United ellen. Ám, ha jobban megnézzük a felvételeket erről szó sem volt.

A PoolBarátok nevű oldal elemezte most Szalah és Szoboszlai kapcsolatát, és érdekes eredményekre jutottak. A Manchester United ellen meccsen Szalahtól csak Alexander-Arnold passzolt többet a magyar játékosnak. A tizenhatoson belül pedig rendre kereste Szoboszlait a játékban. Így nem igaz ez a feltételezés, hogy a két játékos között lenne nézetkülönbség a pályán. Az elemzés elsősorban arra mutat rá, hogy a két játékosnak még szoknia kell egymást a pályán, hiszen nem is olyan régóta játszanak még együtt.

IDE kattintva olvasható el a teljes elemzés.

(via Mandiner)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás