promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris? Meghökkentő dolgot állít Szoboszlairól egy neves brit újság, erre kevesen számítottak
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik letette a védjegyét Angliában, ez megmutatkozik mindenhol.

Szoboszlai Dominik ma a világon a leghíresebb magyar futballista, nem is csoda, hogy korábban kiderült, hogy Magyarországon a legtöbben ebben az évben Liverpool-meccseket néztek. Elképesztően sok magyar drukkert zsebelt be a Liverpool ebben az évben, miközben Jürgen Klopp és a Vörösek stábja nagyon jó átigazolásokat eszközölt a nyáron, és ez meglátszik a csapat teljesítményén is.

Az egyik legjobb igazolás pedig a magyar focista, Szoboszlai, és erről már nagyon sok műsorban és podcast-adsában beszéltek a szakik a szigetországban is.

A Liverpool FC hatalmas harcban van az első helyért a bajnokságban, szombaton pedig egy előrehozott döntőként is felkonferált meccset játszott egymással a Liverpool és az Arsenal. A meccs végül 1:1-es döntetlennel zárult, így még semmi nem dőlt el. A nagy meccseken amúgy az őszi szezonban helytállt a Liverpool, miközben a kisebb csapatok elleni összecsapásokat általában sikerült győzelemmel befejezni. A csapat tartásáról pedig mi sem árul el többet, mint az, hogy nagyon sokszor az utolsó pillanatban lövik be a győztes gólokat, ráadásul a Liverpool rendre hátrányból áll fel, fordít.

Nos, hatalmas a csata, és hatalmas örömhír is érkezett Szoboszlai Dominik számára, ugyanis a mértékadó brit lap, a The Guardian kérdésére a szakértők összeállítottak egy listát a világ legjobb focistáival, és Szoboszlai Dominik felkerült erre a százas listára máris, pedig a szezon elején még mindenki türelmet kért a Liverpoolnál is vele kapcsolatban, hogy várjuk meg, amíg ki tud teljesedni. Ám Szoboszlai nagyon hamar beilleszkedett a csapatba, ahol rendre a kezdőben kap helyet.

Szoboszlai amúgy nem a lajstrom végére, hanem a közepére került.

A szakértők szerint jelenleg ő a világ 52, legjobb focistája.

Jürgen Klopp is sokszor méltatta már a magyar focistát, ez a legismertebb videó:

(via 24.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás