promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet, egy nő megkérte Szoboszlai Dominik kezét a bombagólja után, meglepő üzenetekkel újra elözönlötték a rajongók a posztját
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik elképesztő üzenetek garmadáját kapta a nagy meccs után, íme a legjobbak.

Az elmúlt időszakban nagyon sok hír szólt arról, hogy Szoboszlai Dominik nincs annyira jó formában mint a szezon elején. Húzós volt számára ez az év, hiszen a válogatott csapatkapitányaként elképesztően drámai meccseken kellett megát odatennie, hogy kijuthassunk az Európa-bajnokságra. Az utolsó mérkőzésen pedig feltette az i-re a pontot, és két góljával, két perc alatt fordított Magyarország Montenegró ellen. Ám utána a Liverpool FC-ben nagyon sokszor lehozták őt a pályáról ,és elkezdtek sokasodni azok a hangok, amelyek szerint nagyon visszaesett a formája.

A Liverpool FC amúgy nagyszerűen szerepel a bajnokságban, sőt, minden porondon és színtéren nagyon jól megy a csapatnak, még akkor is, ha a bajnokságban elvesztették az első helyet egyelőre, mivel nagyon sok van még hátra. Ezen a héten az Angol Ligakupában jutottak tovább a negyeddöntőből, ahol a West Ham United csapatát verték óriási arányú győzelemmel. A Vörösök öt gólt rámoltak be, míg egyet kaptak,

és a gólszüretet Szoboszlai Dominik bombagólja nyitotta meg.

Hatalmas találat volt.

Szoboszlai pedig szokásosan a meccs után posztolt is képet a mérkőzésről, amely alá most rengeteg dicséretet kapott. És bizony érkeztek nagyon érdekes hozzászólások is. Többen azt kifogásolták, hogy észrevették, a magyar játékos góljánál nem feltétlenül örültek a csapattársak, míg mások szerint Szoboszlai újra belelendült, és több lehetőséget kellene neki adni legelől is, hogy onthassa a gólokat.

Sokan azt írták, hogy olyan mintha Steven Gerrard tért volna vissza Liverpoolba.

Nagyon sokan üdvözölték, mint varázslót, és még olyan is akadt, aki egyáltalán nem aprózta el a dolgokat, nem teketóriázott, és egyszerűen a poszt alatt benyomta az ultimate kommentet, megkérte a magyar játékos kezét. Persze több se kellett a többi szurkolónak, hogy azonnal kommentálják ezt a posztot. Valószínűleg, hogy egyelőre ez volt az év egyik legbevállalósabb kommentje, amit Szoboszlai kapott.

Itt nézhetitek meg a kommenteket, közte azt is, ahol megkérték a magyar játékos kezét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás