promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító, amit Szoboszlai Dominikról írnak a külföldi sajtóban, bűnbakot csináltak a magyar futballkiválóságból
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikról kegyetlen szavakkal írt a külföldi sajtó.

Szoboszlai Dominikról sokan azt mondják, hogy Puskás Ferenc méltó utódja, hiszen ugyanolyan tehetséges labdarúgó, mint az Aranycsapat egykori kiválósága. Szoboszlai ma már nem csak a magyar válogatott csapatkapitánya, hanem a Liverpool középpályása is, aki bravúrosan mutatkozott be Jürgen Klopp csapatában.

A fiatal focitehetség mindig uralta a meccset, akármikor pályán volt eddig a Liverpool színeiben, így nem csoda, ha a mesterséges intelligencia is azt jósolta, hogy a Manchester United elleni mérkőzés alatt Szoboszlai már a 3. percben eldöntheti a találkozót.

Ehhez képest a meccs csalódáskeltő, 0:0-ás eredménnyel zárult. Ez azért is meglepő, mert a Liverpool sokkal jobban játszott, mint a Manchester United; míg Jürgen Klopp csapata 34-szer lőtt kapura, az ellenfél csupán 6 alkalommal próbálkozott betalálni. Ám ez még semmi: a szögletek tekintetében 12:0 volt az eredmény, a labdabirtoklás arány pedig 69-31 százalék volt.

Tehát jól látszik, hogy a Liverpool-nak minden esélye megvolt arra, hogy bravúros győzelmet arasson, ehhez képest egyetlen gól sem jött össze.

„Nem emlékszem ilyen dominanciára a Manchester United ellen, ilyen akkor sem volt, amikor hét nullára legyőztük őket”

- mondta a meccs után Jürgen Klopp.

A meccs után a goal.com-on jelent meg egy kemény cikk, amiben vérlázító szavakkal illették Szoboszlai Dominikot. Amellett, hogy a mértékadó portál igen alacsony, 3-as osztályzással pontozta a magyar kiválóság teljesítményét, még kegyetlen kritikát is megfogalmaztak róla.

„Árnyéka annak a játékosnak, aki a szezon nyitó heteiben remekelt. Sok kulcspassza rosszul sikerült, emiatt halt el a Liverpool több ígéretes támadása is”

- olvasható a portálon.

Magyarán Szoboszlai Dominikot nevezték meg bűnbaknak, aki miatt elveszett a meccs.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás