promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes lesifotó készült Szoboszlai Dominikról, amit utána kapott, attól te is hatalmasat fogsz nevetni
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominikról beszéltek a Liverpool FC szurkolói az eset után, amely mellett nem tudtak szó nélkül elmenni a lesifotó után.

Az elmúlt időszakban nagyon sok cikket lehetett olvasni a Liverpool FC magyar sztárjáról, hiszen nagyon hamar és nagyon gyorsan megkedvelték őt Liverpoolban, többször már olyan beceneveket is kap Szoboszlai Dominik, amelyet egy csomó játékos csak azok után kap, hogy bizony legalább pár évet már a klubban töltött, és elért fontosabb eredményeket is. Szoboszlai azonban már nagyon korán bizonyította,

hogy a Liverpool kezdőjében a helye.

Jürgen Klopp fiai pedig egyelőre vezetik a bajnokságot, sőt, ma még növelhetik is az előnyüket, hiszen szombaton a nagy rivális, a Manchester City pontokat hullajtott otthon a Crystal Palace ellen, méghozzá a 95. percben, amikor az ellenfél egy tizenegyessel egyenlített. Ez pedig nagy lehetőség most a Liverpool számára, hogy még több ponttal meglógjanak a rivális előtt a tabellán, és ezzel biztosítsák vezető pozíciójukat.

Ma, azaz vasárnap a Manchester United vár a csapatra, méghozzá az Anfield Roadon, és egy hatalmas mérkőzés sülhet ki a meccsből, amely a szigetország egyik örökrangadója. A rivalizálás hosszú évtizedekre tekint vissza, nagyon sok feszítő tényező volt a háttérben korábban is, a két egymás mellett fekvő város rivalizálása gazdasági szempontból is nagyon érdekes volt korábban.

A United jelenleg a hatodik a tabellán, d a Vörösök a Bajnokok Ligájából való távozás után az edzőjükért is küzdenek.

A meccs előtt rengeteg kis érdekesség került fel az internet, többek között az is, hogy ki lőheti az első gólt a Manchester United ellen, és a mesterséges intelligencia szerint talán Szoboszlai, méghozzá rögtön a meccs elején, a Liverpool pedig fölényes győzelmet arat majd a jövendölés szerint.

A The Sun pedig arról ír, hogy szoboszlairól készült egy nem mindennapi lesifotó Belgiumban, amelyen látszik, hogy egy elképesztő cipőt visel, a fűző helyén pedig egy amolyan hajókötélre emlékeztető, nagyon vastag köteg van, azonnal beindult a mémgyár, miközben rengetegen viccesen azt is megjegyezték, hogy azonnal el kell őt adni. A nem mindennapi viseletről a The Sun cikkében láthattok képeket is.

Itt pedig egy új dal a magyar játékosról, amely az ő tiszteletére született Liverpoolban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás