promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Förtelmesen sértő beszólást kapott Szoboszlai Dominik, azonnal ott teremtek a hazai drukkerek a poszt alatt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon ritkán találkozhatunk ilyen kommentekkel az online térben, de megérkezett az első fecske.

Szoboszlai Dominik igazi közönségkedvenc Magyarországon, és már a világon is. Liverpool-drukkerek millió rajonganak érte, így nem is csoda, hogy elképesztő módon megduzzadt a követői száma az online térben is. És a magyar focista bizony sokszor kommentelget is egyes posztok alá, néha például egészen frappánsakat ír. Az oldalán pedig minden meccsel kapcsolatban érkezik fotó, és a játékos azt is leírja egy-egy erős szóval ezeknél a bejegyzéseknél, hogy éppen mire gondol, milyen érzései vannak az adott meccsel kapcsolatban.

Most még jobban pörög az internet, hiszen a hétvégén elképesztő csúcsrangadót játszanak majd Angliában, amely nagyon sok szempontból hatalmas jelentőséggel bír mindkét csapat életében. A Manchester United - Liverpool mérkőzés az egyik legnagyobb rangadó a szigetországban, és teljesen mindegy, hogy a csapatok hol álljanak a bajnokságban, a mérkőzés kiemelt fontossággal bír a két vörös együttes között.

A vörös ördögöknél nagy a baj, nemrég estek ki a Bajnokok Ligájából, és félő, hogy egy újabb vereség Erik ten Hag kispadjába kerülhet, egy újabb blamát már talán nem visel el a vezetőség, így a Manchester United csapata valószínűleg az edzőjéért is játszik, miközben a Liverpool a tabella első helyéről várja a folytatást, de nagyon hamar lejjebb is csúszhatnak, hiszen az élmezőny nagyon sűrű.

Győzelmi kényszer alatt játszik tehát mindkét csapat, hatalmas összecsapás várható tehát a hétvégén.

Az utóbbi időben pedig egyes helyeken már lehett olvasni arról, hogy sokak szerint elfáradt Szoboszlai, és Jürgen Klopp ezért is cseréli le őt egyre többször, a legutóbbi meccsén is 74 percet kapott. Ám közben rengeteg mutató is napvilágot látott, amely nagyon is bizonyítja, hogy Szoboszlai igenis alapembere a Liverpool-nak, elképesztően pontos, nagyon sok fontos statisztikában vezet a csapattársai előtt.

Az Instagram-oldalán már megjelent egy-egy csúnya beszólás is, miszerint nem jól játszott legutóbb sem, épp ezért vissza kellene küldeni őt Németországba, persze azonnal jöttek a rajongók, és ki is osztották a beszóló és erősen fogalmazó hozzászólókat. Érkezett azzal kapcsolatban is hozzászólás, hogy két hónapja nem játszik jó formában a játékos már. A poszt alatt pedig rengeteg olyan hozzászólás is megjelent, amelyek arra biztatják a magyar játékost, hogy lőjön többet távolról.

Illetve rengeteg Szoboszlait magasztaló hozzászólás is érkezik folyamatosan, sokan magyar varázslóként utalnak rá, illetve úgy is írnak róla, mint egy főnix, aki mindig képes megújulni, miközben sokan már azt mondják, hogy ő a következő Steven Gerrard.

IDE kattintva lehet megnézni a hozzászólásokat a poszt alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás