promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé a pályán, Szoboszlai összetűzésbe került, videó is készült róla, majd jött a varázslat a nagy varázslótól
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai belőtte a második gólját a Premiere Leagueben, füstölgős találat volt.

Szoboszlai Dominik, mióta a Liverpool FC játékosa, elképesztően magasra emelkedett, a hírneve az egeket nyaldossa, miközben a magyar válogatottban is csodákat művelt, főleg Montenegró ellen volt szükség a találataira, végül két perc alatt fordított a vezérletével a magyar válogatott a pályán. Ám az utóbbi időben a Liverpool-ban többször is lecserélték, és persze, hogy ilyenkor az angol sajtóban már arról írnak, hogy elfáradt, és hogy másnak is esélyt kellene adni a pályán kezdőként.

Sokszor úgy utalnak rá, hogy megtorpant a varázsló.

Ahogy a Csak foci körképében írt róla, a Footballfancast oldalán például olyan cikk jelent meg Szoboszlairól, hogy helyette Harvey Elliottnak kellene lehetőséget biztosítani a pályán, hogy lehetőséget adjanak neki is a bizonyításra. De nem ez volt az egyetlen kritika az elmúlt időszakban.

De, mint tudjuk, Szoboszlai erőt merít ezekből a kritikákból, és most a hétközi fordulóban csattanós választ adott mindenkinek, hiszen a hosszabbításban betalált a Sheffield United ellen, így Jürgen Klopp legénysége 2:0 arányban győzedelmeskedett, és nagyon robognak a Vörösök, ritka jó formában van a csapat, és ha épp nem is úgy megy, mostanában a szerencse is melléjük áll.

Szoboszlai tehát bevágta, és valószínűleg a gól előtt kicsit paprikás is lett, hiszen ahogy egy Jürgen Klopp rajongói oldalra felkerült videóban láthatjuk, egy kisebb összetűzés is kialakult a pályán közte és az egyik Sheffield-játékos között. És majdnem nagyobb balhé is lett belőle, hiszen már több játékos is ott volt, ráadásul Jürgen Kloppnak is volt néhány szava az esethez, miután Szoboszlait földre vitték.

Az esetről pedig videó is készült, amely felkerült az X-re. A tét nem volt kicsit, ezért is volt paprikás a hangulat, a 'Pool lohol az Arsenal mögött a bajnokság vezető pozíciójáért, míg a Sheffield az utolsó helyen áll a bajnokságban, és folyamatosan kísérti őket a kiesés réme, így minden pont duplán számítana, és ekkor még csak 1:0 volt az állás, de már nem sokáig.

Itt pedig Szoboszlai gólja, amely nem sokkal az eset után történt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás