promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Szoboszlai Dominik angliai otthonának egy kicsiny darabja, itt adott nagyon bensőséges interjút a Liverpool sztárja
Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar focista igazán bensőséges környezetben fogadta a Fodball Vlog kérdéseit.​

Szoboszlai Dominik újra elképesztően szép kommenteket kapott az angol sportszakmai lapoktól, és ez hétről hétre már ismétlődik, hiszen a magyar játékos nagyon fontos szerepet játszik a Liverpool FC meccsein, ráadásul a sztárcsapat menedzsere, a német Jürgen Klopp is elismerően beszél játékosáról, aki fordulóról fordulóra egyre csak jobb lesz. Ez pedig nagyon jó hír azért is, mivel a magyar válogatottra tényleg nagyon fontos meccsek várnak még november 16-án és november 19-én is.

Szoboszlai amúgy óriási rajongást kap Liverpoolban is a szurkolóktól, már több dal is született róla, és ezeket általában skandálják is a rajongók a mérkőzésen. Szoboszlai magánélete is nagyon érdekli a szurkolókat, így például az is, hogy él Angliában. Korábban amúgy többször is nyilatkozott róla, hogy telnek a mindennapjai az angol nagyvárosban, ahol teljesen új környezetben találta magát.

Nagyon rég várt már Magyarország egy olyan őszinte és sportszakmai interjúra a magyar focistával, mint amit most publikáltak a Fodball nevű YouTube-csatornán. 

Nemrégiben, pár órával ezelőtt került fel a közel egy órás beszélgetés, amelyben Szoboszlai többek között arról is beszél, hogy különválasztja a focit és a magánéletet, ha otthon van. Többek között arról is beszélt az interjúban, hogy mostanában egy barátja miatt például követ NBII-s mérkőzéseket is. Az interjú azért is érdekes, hiszen a Liverpool sztárjának otthonában vették fel a beszélgetést, amelyben direkt kerülték a bulvártémákat, a focista pedig kedvére beszélhetett arról, ami számára nagyon fontos, így többek között az idáig tartó útról és arról is, hogy illeeszkedett be Liverpoolba.

Itt nézhetitek meg a YouTube-videót, amelyben nagyon sok kérdésetekre is választ kaphattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás