promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli bejelentés jött a Gmail-től, megpofozták Szoboszlai Dominikot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos figyelmeztetést kaptak a Gmail-esek, Szoboszlai Dominikot a Liverpool csapatkapitánya pofozta meg, Kovács Patrícia kupakolós képe pedig nagy port kavart. Heti hírösszefoglaló, avagy ezek a cikkek érdekelték leginkább az olvasóinkat.

A Fricska Táncegyüttes egyértelmű üzenetet küldött Krausz Gábornak, mégpedig a kamerákon keresztül. A fiúcsapat a Duna TV-n futó Szerencse Szombat című műsorában lépett fel egy táncos produkcióval, de igen beszédes zenéket választottak hozzá, amikről sokan azt feltételezik, hogy nyíltan hadat üzentek vele Tóth Gabi megcsalt férjének.

Rendkívüli figyelmeztetés kaptak a Gmail-esek, ugyanis elkezdték az úgynevezett nagytakarítást. Ennek az a lényege, hogy törlik azokat a fiókokat, amik már egy ideje inaktívak. Tehát, ha valakinek több Gmail-fiókja van, de az egyik már nem igen használja - akkor is nézze meg, hogy biztos nincs-e rá szüksége, mert hamarosan már nem fog tudni belépni oda.

Kovács Patrícia kupakolós képe nagy port kavart. A színésznő a közösségi oldalára töltött fel egy képet, ami sokaknál kiverte a biztosítékot. Pedig Patrícia nem most először csinált ilyet, de most mégis nagy felháborodást okozott vele.

Szoboszlai Dominik már hetek óta a Liverpool csapatának tagja. A magyar futballkiválóságról és társairól nemrég készült egy videó, aminek a végén a csapatkapitány, Virgil van Dijk megpofozza Dominikot az elveszített mérkőzés után.

Sokan összekeverik a Fricska Táncegyüttes szépfiúját Tóth Gabi újdonsült párjával. Nem csoda, hiszen úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás, pedig nem is ikrek. Máté testvérével együtt alapította annak idején a táncegyüttest, de most akkor melyikükkel is jött össze az énekesnő?

Az, hogy Egyiptomban találnak valami szenzációs dolgot a homok alatt, nem túl nagy meglepetés, ám akadnak olyan óriási és rejtélyes felfedezések, amelyek a tudósokat is ámulatba ejtik a mai napig; sőt, a szakértők sokszor nem is tudják helyesen azonosítani ezeket a felfedezéseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás