promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kovács Patrícia kupakolós képe nagy port kavart, ezt nem gondolta át a színésznő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kovács Patrícia kirakott egy bevállalós képet, és azóta is ostorozzák érte.

Ha azt mondjuk valakire, hogy kupakol, a legtöbben valami korhatáros, intim dologra gondolnak, pedig ez a szó eredetileg azt jelenti, hogy "valamit kupakkal felszerel". Kovács Patrícia kupakolós képe ebben a formában nagyobb port kavart, mintha a szlengesített értelemben véve posztolt volna ki valamit magáról, a Mintaapák és a Korhatáros szerelem színésznője alaposan magára haragította a követőit.

Már eleve az is nagy botrányt kavart, hogy a Coca-Cola újfajta műanyag kupakot rakott a palackozott üdítőkre; a vállalat a hulladékmentes világ stratégiájának részeként vezette be az innovációt, ami egyrészt megkönnyíti a palackok begyűjtését és újrahasznosítását, másrészt - ahogy ők írták - a fogyasztóknak kényelmesebb, higiénikusabb élményt nyújtanak. A Coca-Cola azzal a céllal vezette be az újfajta kupakokat, mert így nagyban csökkenhet az elveszített vagy eldobált, és ezáltal esetenként a természetbe kerülő kupakok mennyisége.

Persze sokan vannak, akiket annyira idegesít a félig-meddig gyűrűhöz rögzített kupak, hogy inkább leszakítják róla. Petíció is indult már azért, hogy hozzák vissza a régi kupakokat, mert azt sokkal egyszerűbben vissza lehetett csavarni.

Kovács Patrícia színésznő nem először reklámoz Coca-Cola terméket a saját közösségi oldalán; mostani posztjában pedig külön kiemelte a cég innovációját. Ezzel viszont eléggé kihúzta a gyufát a követőinél.

„Ezért a kupakért letöltendőt adnék. Legalább kitalálhatta volna úgy a barom, hogy könnyen letéphető legyen, és ne maradjon utána kilógó szál a nyakáról”

„Én nagyon szerettem a munkásságod, az életfelfogásod… az is oké volt, hogy sok reklámot nyomsz. De cola??? Na neee!!! Ennél alább nincs…”

- olvasható a kommentszekcióban.

Pedig Patrícia ráadásul bikiniben látható az üdítővel, de úgy látszik, még ez is kevés volt ahhoz, hogy elterelje a követői figyelmét arról, ami ennyire zavarja őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás