promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így szedte fel Kovács Patrícia a 15 évvel fiatalabb hódítóját - kiderült a titok
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kovács Patrícia a TV2 korábbi sikersorozata után a valóságban is egy fiatal szeretőt újított be. 

Ugyan csak két évadot ért meg a TV2 képernyőjén a Korhatáros szerelem című dramedy, mégis emlékezetes maradt mind a nézők, mind az alkotók és készítők számára. Ugyanis Kovács Patrícia ezzel a sorozattal írta be magát végleg a magyar köztudatba, mint az ország egyik legizgalmasabb negyvenese. Pedig valójában éppen csak ebben az időszakban töltötte be a kerek évszámot. Sőt, még mindig csak 45 éves, és a jelek szerint nem csak a pályája csúcsán, hanem a magánéletében is a fellegekben jár. A legújabb hírek arról szólnak, hogy a tapasztalt színésznőre újra rátalált az igaz szerelem. 

Már hetek, de inkább hónapok óta lehetett arról a pletykáról hallani, hogy a szinkronszínésznőként is népszerű Patrícia szerelembe esett egyik kollégájával, ám még a munkatársak és a színházi világ számára is titkos maradt a pontos helyzet. Persze amit már nem egy ember tud, az nem titok. Így szivárogtak arról információk is, hogy bizony Patríciát a sors most szépen megtréfálta a korábbi sorozatáért, vagyis a Korhatáros szerelemért. Ugyanis abban a szériában egy olyan anyát alakított, aki egy nálánál jóval fiatalabb fiúba habarodik bele, és virágzik ki újra, miközben munkája és a gyermek is számít minden energiájára. 

Nos, a színésznő most éppen egy kereken 15 évvel fiatalabb, éppen 30 esztendős színésztársával jött össze. Új párja az a Medveczky Balázs, akivel nem csak kollégák, hanem egyenesen munkatársak is.

Patrícia és új szeretője konkrétan együtt játszanak a Hegedűs D. Géza által rendezett A dzsungel könyvében. A szereposztás pedig magáért beszélően szexuális töltetű, ha már a két szerelmesnél járunk. Patrícia párduc testű amazonként Bagirát alakítja a darabban, míg Medveczky Balázsnak a kígyó, Ká szerepe jutott. A hírek szerint a közös munka sodorta a két felet egymáshoz ennyire közel, ám elmondásuk alapján mindketten független emberként ugrottak bele a kapcsolatba, és nem egy harmadik személy faképnél hagyásával. 

A sajtó szerint ez a friss, közös ejtőernyős kép a végső beismerése szerelmüknek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás