promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feltettek egy kérdést Szoboszlai Dominikról, a frappáns magyar választól Liverpoolig innen és vissza röhögnek, a sztárfocista is dől a nevetéstől
Borítókép:  Youtube - M4Sport-Hivatalos
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét nagyon alakítottak a magyarok: már-már fájó, hogy hogyan lehetünk ennyire humorosak, ha fociról van szó.

Szoboszlai Dominik személyében idén megkapták a magyar futballrajongók azt, amire már hosszú évtizedek óta vártak: újra van világszinten jegyzett, nemzetközi sztárcsapatban játszó futballistánk.

A nyári átigazolási szezon kezdetekor azt már viszonylag nyilvánvaló volt, hogy Szoboszlai Dominik nem marad az Rb Leipzig alkalmazásában, a szaksajtó körülbelül az összes európai sztárcsapattal kapcsolatba hozta, végül az angol rekordbajnokhoz, a Liverpoolhoz igazolt.

Egy ilyen szerződés aláírása nyilván rengeteg változást hoz az ember életébe: új csapattársak, új lakóhely, új bajnokság ahol helyt kell  állni, csak egyetlen dolog nem változik, ami Dominiknak mindig is az első helyen állt: ez pedig a futball és az edzés.

Szoboszlai az idényt kiválóan kezdte új klubcsapatában, gólpasszokat adott és gólokat lőtt, utóbbi időben esett csak kissé vissza a formája, ami egyébként mondhatni benne van a pakliban minden sportoló életében.

Dominik azonban nem csak a Liverpoolban játszik, hanem a magyar válogatott vezére is. Szó szerint is vezére, ugyanis Szalai Ádám visszavonulása után Marco Rossi, olasz származású szövetségi kapitányunk (aki immár magyar állampolgár) Szoboszlainak adta a csapatkapitányi karszalagot.

A magyar néplélekben a futball kitüntetett helyet foglal el (sok más néphez hasonlóan), nem csoda hát, hogy ömlenek a mémek és viccek a futballal kapcsolatban.

Szoboszlainak az idén a szakmai sikerek mellet kijutott a magánéleti nehézségekből is, teniszező párjával, Gécsek Fannival Angliába szerződése után szakítottak, amire természetesen azonnal beindult a mémgyár, hogy ki mit szólna, ha a lánya esetleg bemutatná az új udvarlóját, aki nem lenne más, mint Szoboszlai Dominik (Dominik amellett hogy világsztár labdarúgó, meglehetősen jól is keres) - mire a magyar futballrajongó közönség azt válaszolta, hogy tulajdonképpen még akkor is örülnének nekik, ha a fiúk mutatná be Szoboszlait mint új udvarlót, csak kerüljön be a srác a családba.

A brutál vicces poénképet itt mutatjuk, magyarokként ezen különösen nagyot hahotázuk:

Forrás: Facebook

Ha pedig kicsit jobban beleásnád magad Szoboszlai Dominik munkásságába, akkor itt egy szuper válogatás a legjobb megmozdulásaiból, ami vélhetően minden meccsel csak bővülni fog:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás