promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő ajánlatot kapott Szoboszlai Dominik, egy világhírű dal áll a fura jelenség mögött
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan talán nem értik ezt a hihetetlen kommentzuhatagot, és ezeket a kérdéseket, pedig egyszerű a magyarázat.

Szoboszlai Dominik folyamatosan kiteljesedik a Liverpool FC-ben, és bár a szezon elején Jürgen Klopp még azt mondta, hogy ne együk forrón a kását, és várjuk ki, amíg beérik, és megtalálja a helyét Angliában a Vörösöknél, Szoboszlai egyáltalán nem váratott sokat magára, és óriási léptekkel indult felfelé a csillaga. A magyar válogatottnál is elképesztő sorozata van, a csapat pedig ott van az Eb-n, és egy meglehetősen erős csoportba keveredtünk Németország, Skócia és Svájc mellé.

Az elmúlt héten hatalmas népszerűségnek örvendett az a hír, miszerint a magyar játékost nagyon szívesen látnák Barcelonában, és némileg viccesen, de célozgattak arra is, hogy az is megeshet, hogy egyszer talán katalán sztárklub játékosa lehet Szoboszlai. Nos, erről egyelőre még nincs szó, viszont Szoboszlai rajongótábora egyre csak nő, rengeteg dal is született már róla Liverpoolban, sőt, több rigmus is létezik, amely akkor hangzik fel a lelátók, ha Szoboszlai varázsol a pályán.

És nemrégiben már az Instagram-on kapott egy új nevet is a magyar játékos, ami tényleg azt mutatja, hogy a liverpooli közeg nagyon hamar befogadta őt, ez az elnevezés pedig az abszolút tisztelet jele Liverpoolban.

Aki pedig mostanában a YouTube-ra feltéved, egy elképesztő jelenségnek lehet a fültanúja, hiszen Szoboszlai nevét a szurkolók már ott hallják Whitney Houston egyik legnagyobb slágerében, és amennyire még a beilleszkedés elején nehezen ment a magyar Szoboszlai név kiejtése, most éppen egy világhírű számban fedezték fel a magyar sztár nevét.

Hogy melyik ez a nóta, és milyen ajánlatról van szó?

I Wanna Dance With Somebody, 

majd az utolsó szóból hallják Liverpoolban azt, hogy Szoboszlai, és rengeteg videómontázs is van erre a számra, ahogy a magyar játékos gólt lő.

A közösségi oldalakon pedig rendre visszatérő szólás és komment Szoboszlai posztjai alatt, hogy

Ohh I wanna dance with Szoboszlai.

Tehát a sok táncra való ajánlat annyit tesz, hogy a szurkolók felültek az őrületre, amelyet Whitney Houston egyik száma okozott Szoboszlai kapcsán Liverpoolban.

Íme a legjobb előadások:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás