promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hasfelmetsző Jack: megrázó képek a hírhedt sorozatgyilkos első áldozatairól – 18+
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pontosan ma 133 éve kezdődött a rémálom, ugyanis állítólag ekkor gyilkolt először a Hasfelmetsző Jack néven ismertté vált, rettegett sorozatgyilkos.

Máig megoldatlan Hasfelmetsző Jack rejtélye, aki legalább öt nőt ölt meg vélhetően 1888-ban, Londonban a Whitechapel nyomornegyedben. Az „általános öt” néven emlegetett áldozatai között négy korosodó prostituált, és egy fiatal nő volt, akik közül az első 1888. augusztus 31-én vesztette életét, az emberek pedig rögtön elkezdtek félni a kegyetlenség hallatán.

Hasfelmetsző Jack nem hiába kapott ilyen hátborzongató nevet: sebészi pontossággal vágta ki áldozatai belső szerveit – ráadásul úgy gyilkolt, hogy a holttestek lelőhelyei a térképen egy keresztet formáltak, ami még vérfagyasztóbbá tette az amúgy is gyomorforgató rémtetteket.

Rengeteg teória született már Hasfelmetsző Jack kilétével kapcsolatban, de egyiket sem sikerült bizonyítani. Azt sem lehet tudni, hogy pontosan hány életet vett el a hírhedt sorozatgyilkos, és az sem biztos, hogy valóban ő kommunikált annak idején a sajtóval – de bármi is az igazság, Hasfelmetsző Jack neve a mai napig elborzasztja az embereket.

Itt lehet megtekinteni galériánkat Hasfelmetsző Jack áldozatairól – de kizárólag saját felelősségre, ugyanis 18+-os képek is szerepelnek benne:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás