promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rajongói szerint teljesen megőrült Madonna, abszurd képekkel hódít a 90-es évek dívája
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mi járt vajon a művésznő fejében, amikor megcsinálta ezeket a fotókat? 

Madonna Grammy- és Golden Globe-díjas olasz származású amerikai énekes, akiért egykoron mindenki bolondult. Korábban egy igazi újítónak számított és még a mai napig rajonganak érte, de az egyszer biztos, hogy teljesen más ember lett belőle, mint aki volt. 

A mai napig turnézik, 2023 januárjában az énekesnő bejelentette, hogy elindul a The Celebration Tour című turnéja, amely 2023 júliusától 2024 januárjáig tart. Ám kicsit módosítania kellett a dolgokon, ugyanis idő közben kórházba került egy bakteriális fertőzés miatt. Most azonban már újra jól van és vidáman éli az életét. A koncertjei azonban egyáltalán nem szokványosak, ez pedig az alább látható felvételen jól látható.

@madonnaculture Wanting, needing, waiting Madonna, Hung Up On Tokischa, The Celebration Tour, Boston, TD Garden Arena, January 8, 2024 • Video recorded by lindsay.ryxn #madonna #madonnaculturetiktok #celebrationtour #pop Hung Up on Tokischa - Madonna & Tokischa
@madonnafever Haters unfairly mocked Madonna for using a support beam during a live show. People claimed the device was there because Madonna is old and frail, but she was actually tethered to it so she didn't fall while dancing on a small moving platform that can't be seen in the video that first went viral. #madonna #madonnafans #queenofpop #madonnamusic #madonnatiktok #madonnaforever #madonnalive #madonnatour #celebrationtour #rayoflight #2024 #foryou #foryoupage #fyp Ray of Light - Madonna

Madonna jól látható módon 65 évesen sem fogja vissza magát, még ennyi idősen is extravagáns. Közösségi oldalain is sokszor elképesztő fotókat oszt meg magáról. Sokszor kritizálták is emiatt, rajongói pedig sokszor nem értik, hogy miért kell ennyire abszurd dolgokat bevállalnia. 

Íme Madonna mostani fotói, amelyek mindenki megbotránkoztattak. Egészen szürreálisak a felvételek, ezek láttán biztosan senki nem tudja megfejteni, hogy mi járt az énekesnő fejében. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás