promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ősz hajú, szemüveges bácsika lett a Csengetett, Mylord? nagyképű lakájából: így néz ki most James Twelvetrees
Borítókép:  YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen ahogy mi kinéz a Csengetett, Mylord sztárja, egyáltalán nem hasonlít a régi énjére. 

Az 1900-as években mutatták be a Csengetett, Mylord? című sorozatot, amely egy 26 részes brit televíziós vígjátéksorozat. Még a mai napig találkozhatunk a részekkel a televízióban, sok csatorna ismétli a magyarok körében is népszerűvé vált műsort. A vicces tartalma mellett a témája miatt is sokan kedvelik, ugyanis nem mást mutat be, mint az 1920-as évek brit társadalma, annak tagolódása, szereplői egy brit főúri család és cselédei. Úgymond görbe tükröt tart mind az arisztokrácia és az alsóbb osztályok elé is. 

A Meldrum-ház személyzete közé tartozik Alfred „Alf” Stokes komornyik, Ivy Teasdale cselédlány, Mrs. Blanche Lipton szakácsnő, Henry Livingstone inas, Mabel Wheeler takarítónő, Henry Livingstone inas és James Twelvetrees lakáj is. Igazán érdekes karakter volt a sorozatban, akit sokszor zavarba hozott Ms. Poppy. Az alábbi látható videó is erről tanúskodik:

A lakáj valójában igencsak céltudatos volt és egyben nagyképű is. Egy valamire vágyott nagyon, méghozzá arra, hogy ő lehessen a komornyik. A karaktert Jeffrey Holland keltette életre, aki a karrierje elején borkereskedelemmel foglalkozott, de már ekkor is az amatőr színjátszás volt a szíve csücske. Tévésorozatokban kezdte pályafutását, népszerűségét pedig a Csengetett, Mylord? hozta meg.

Jeffrey azonban már teljesen másképp néz ki, mint a 1990-es évek végén. 77 éves, júliusban fogja betölteni a 78. életévét. A magas jóképű, sötét hajú lakáj most már egy szemüveges, ősz hajú bácsika, akire nehezen ismerne rá bármelyik sorozatrajongó. A színészetben pedig voltak kisebb-nagyobb kihagyásai, az utolsó film, amelyben szerepel, az 2016-ban volt. Hihetetlen változáson ment keresztül, a következő fotók ezt jól alátámasztják:

Forrás: Wikipedia, Femina

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás