promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Singh Viki irigy kutyákról énekel, aztán meg is mutatja hol a helye a kritikusainak: most pedig brutáldögös testét teljesen beletolja a kamerába
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Falatnyi bőrszoknyája alól kilátszik tökéletes teste, hihetetlenül büszke a plasztikáztatás végeredményére.

Singh Viki országunk egyik legelismertebb, legprofibb énekesnője - szinte egész életét a művészetre tette fel. Tehetsége már korán megmutatkozott az 1986-os születésű énekesnőnek: édesanyja 8 éves korában hallotta őt énekelni, ami után igen bölcsen úgy döntött, hogy elviszi a rádió gyermekkórusába, amit után Viki el is kezdett zenét tanulni iskolai keretek között is.

Ha a poeta natus-poeta doctus költői archetípusokat átfordítjuk a zeneművészekre, akkor Singh Viki bizony mindkettő:az ösztönös, már gyerekkorában megnyilvánuló tehetsége mellett a korának megfelelő összes zeneiskolát elvégezte: végül a híres Kőbányai Zenei Stúdióban szerzett énekes végzettséget.

Kőbányáról kikerülve tulajdonképpen elkezdte a "dolgozó zenész" karrierjét: heti hét fellépés, óceánjáró hajók, esküvők, vokálozások nagy zenekarokban: amit ebben a művészeti ágban lehet csinálni, azt Singh Viki megcsinálta.

A művésznő azonban egy idő után úgy érezte, hogy zsákutcába jutott: annak ellenére, hogy abból élt, ami egyben a hobbija is, mégsem erre gondolt kislányként, mikor énekesnő szeretett volna lenni. egy merész húzással kilépett a zenekaraiból, hogy a saját előadói énjének felépítésére tudjon koncentrálni, ami kijelenthetjük, hogy jó döntés volt: Viki azóta már saját dalaival is ismert énekesnőnek számít, és zenés színpadi darabban is játszik főszerepet kőszínházban.

Nem mi lennénk a Promotions.hu, ha nem vennénk észre azért azt is, hogy Viki hihetetlen magas színvonalú éneklése mellett elképesztően vonzó hölgy is: egzotikus szépségében bizonyára szerepe van annak is, hogy édesapja indiai származású.

Viki egyébként az éneklés mellett egy ideje már vállalkozóként is tevékenykedik: saját honlapjának tanúsága szerint Szentendrén párjával közös levesezőt üzemeltet. Egy biztos: ha Viki maga méri a levest, mi törzsvendégek leszünk, főleg, ha ilyen szerelésben teszi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás