promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered a Bűnvadászok című filmet? A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvíz 3. fordulója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jöhet egy kvíz a Bűnvadászokról?

1977-ben mutatták be Olaszországban a Bűnvadászok című filmet, de Magyarországra csak jóval később, 1989-ben hódította meg a mozikat. Bud Spencer és Terence Hill ezen közös filmjét is gyakran vetítik az RTL Magyarország csatornáin, és egy időben adták szilveszterkor is a maraton keretében.

A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvízünk harmadik fordulójában ebből a filmből láthattok majd kérdéseket. Csupán 10 kérdésre kell majd jól válaszolnotok, de ha sokszor láttátok ezt a filmet, akkor meg se fog kottyanni nektek ez a teszt.

Érdemes az év hátralévő részében is követni a Promotions kvízeit, ugyanis december 30-án délután a Nincs kettő négy nélkül-ről, szilveszter napján pedig a Kincs, ami nincs-ről fogunk kvízt publikálni.

Az öt fordulós kvíz többi részeit megtaláljátok az oldalunkon, érdemes mindegyiket kitölteni, aztán a végén megszámolni, hogy az összesen 50 pontból hányat tudtatok megszerezni. A Különben dühbe jövünk-ről és az És megint dühbe jövünk-ről szóló kvízünket a cikk alján találjátok meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás