promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rászállt a média Lékai-Kiss Ramónára, félreérthető okból újra a címlapokra került a TV2 műsorvezetője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramónát figyelmeztették a követői, és valóban bekövetkezett.

Lékai-Kiss Ramóna olyan fotót rakott ki a közösségi oldalára, amit elég félreérthető lehet sokak számára, akik mondjuk csak a képet látják, de nem olvassák el hozzá a bejegyzés szövegét. Ez egyébként gyakori probléma, hogy az ember lát egy képet valakiről, de nem néz utána, hogy miért is került fel az internetre, milyen melléklettel, milyen okból, és máris elindul a pletyka.

Most is sokan azt gondolhatják, hogy Lékai-Kiss Ramóna ismét babát vár, mert terhespocakos képet rakott ki a napokban a saját oldalára. Nos ez nem igaz, és még csak nem is arról van szó, hogy a színésznő egy régi képpel nosztalgiázott volna azokról az időkről, amikor még gyermekével volt várandós, hanem olyan okból rakta ki ezt a képet magáról, aminek ugyanúgy örül, mintha legalábbis ő maga lenne terhes.

Lékai-Kiss Ramóna nagyon szereti Trixit alakítani a TV2 sorozatában, a Hazatalálsz-ban, hiszen ennek a produkciónak köszönhetően ismét menyasszonyi ruhába bújhatott, és újra oltár elé járulhatott egy esküvőn. Azt mondta, ezzel újra átélte azt a mesét, amit a valódi életben megtapasztalt az igazi esküvőjén, most pedig a Hazatalálsz története szerint Trixi terhes lett, és ez az oka, hogy Ramóna terhespocakot kapott.

„A Hazatalálsz című sorozatban az általam megformált karakter Trixi várandós. Nagyon jó volt újra érezni milyen amikor "pocakos" vagy”

- írta a kép mellé Lékai-Kiss Ramóna, és emiatt a kép miatt újra a címlapokra került.

A hazai médiumok azonnal rákaptak a fotóra, és különféle hangzatos címekkel írták meg, hogy a színésznő ismét terhespocakot villantott, és az oldalán jelentette be az örömhírt. Persze a követői számítottak erre, már amikor kirakta a fotót, volt aki azt írta neki kommentben, hogy hamarosan érkeznek majd a cikkek arra vonatkozóan, hogy Lékai-Kiss Ramóna megint várandós. Így legyen ötöse a lottón az embernek, a média rászállt a témára, és menetrend szerint befutottak az első cikkek ezzel kapcsolatban; ezáltal a TV2 sorozata megint egy kicsit a figyelem középpontjába került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás