promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így élte meg második esküvőjét Lékai-Kiss Ramóna, gyönyörű menyasszonyként mondta ki újra a boldogító igent
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna ismét oltárhoz vonult menyasszonyi ruhában.

Újra gyönyörű menyasszonyként tündökölt Lékai-Kiss Ramóna. A színész-műsorvezető valóságos hercegnőként vonulhatott oltárhoz; már másodszor élhette át ezt a tündérmesét. A Hazatalálsz című sorozat epizódjában ugyanis a karaktere, Trixi férjhez ment a város rosszfiújához, Rajához, vagy legalábbis azt hiszi; de hogyan élte meg Lékai-Kiss Ramóna, hogy ennyi idő után újra "férjhez ment"?

A Hazatalálsz nézői számára nem újdonság, hogy Trixi és Raja kapcsolata meglehetősen viharos. Mindketten nevelőotthonban nőttek fel, a szövetségük több, mint negyedszázados. Trixi azonban jobban ragaszkodik a rosszfiúhoz, mint Raja őhozzá. A fiú által kierőszakolt DNS-teszt bizonyította, hogy Trixi valóban Raja gyermekét hordja a szíve alatt, ám ettől a bizalmatlanságuk egymás iránt mit sem változott. Bár Trixi megszökhetett volna, amikor kiderült, hogy Raja bajban van, a maradás mellett döntött. Ezért cserébe kérhetett bármit egykori szeretőjétől és ő az esküvőt kérte. A döbbenet után Raja cselekedett és meg is történt a Trixi által várva várt szertartás, némi Rajás csavarral.

Lékai-Kiss Ramóna nagyon jó emlékeket őriz a forgatásról és különösen erről a jelenetről.

„Imádom Trixit játszani! Az előző évadhoz képest sokkal szélesebb érzelmi skálán mozog, sokkal árnyaltabb a személyisége. A nézők is láthatják, hogy már nem hódol be Rajának, nem akar mindenáron vele lenni, ha ez folyamatos megaláztatással jár. Sokkal többre tartja magát nőként, mióta nemcsak önmagáért, hanem a születendő babájáért is felelősséget kell vállalnia”

- mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy színésznőként újra meg újra felemelő élmény, ha menyasszonyt alakíthat.

„Egy lány életében ideális esetben ennek egyszer jön el a napja és ez a tündérmese már az én életemben is megtörtént. A színészetben az is csodálatos, hogy egy szerepnek köszönhetően bármikor lehetek újra menyasszony. Ezen a forgatási napon a sminkesek-fodrászok is különösen kitettek magukért, és a fiúk, Jaskó Bálint és Kamarás Iván is hercegnőként bántak velem”

Trixi boldogsága azonban kérészéletű, hiszen Raja körül szorul a hurok, gyilkossággal vádolják, az pedig hamar kiderült, hogy az esküvő is csak színjáték volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás