promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan műsorváltozás a TV2-n, borul az egész esti program, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Ördög Nóra új műsora
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 három hétig próbálkozott sikertelenül, most megpróbálják máshogy.

A TV2 mindent elkövet, hogy valahogy visszaelőzze végre az RTL-t. A konkurens csatorna ugyanis ha csak elhanyagolható, egészen minimális előnnyel is, de rendszeresen megnyeri a főműsoridős nézettségi versenyt. Hát hete úgy tűnt, hogy a TV2 ismét elhúz az RTL-től, ez volt idén az egyetlen hét, ahol 3 százaléknál nagyobb különbséget mértek az első és a második helyezett csatorna között, de az elmúlt két hétben az RTL ismét erősebbnek bizonyult.

Az RTL a hétvégéken bizonyul különösen erősnek, még azután is, hogy a roppant népszerű Cápák között sugárzásába egy másfél hónapos szünetet iktattak be, ami most április végén fog befejeződni.

Addig az RTL új krimivígjátéka foglalja el a vasárnap esti főműsoridőt, és Gáspár Kata sorozata meglepően jól szerepel - olyannyira, hogy Ördög Nóra új reality műsora, a Next Top Model Hungary már harmadik hete folyamatosan kikap tőle.

A TV2 ezért úgy döntött, hogy későbbre pakolja a modellkedős reality műsort, hátha így sikerül kitörni a közepes nézettségi adatok sorából. A SorozatWiki szúrta ki, hogy a Next Top Model Hungary kikerült a konkurens renitens sávjából, és az eddigi 18:55-ös kezdés helyett 65 perccel később fog elkezdődni, kereken 20 órakor, míg 18:55-től egy eddig be nem tervezett Tények Plusz lesz látható a csatornán.

Azonban nem ez az egyetlen változás

A műsornak ugyanis a bruttó (tehát reklámokkal együtt számolt) reklámideje is megnövekszik, és majdnem három órás lesz, körülbelül 2 óra 45 perc. Az negyedik résznek már fel is került az előzetese, ebből kiderül hogy a lányok bizony nem kímélik egymást, ha a másik eltiprásáról van szó:

Ez természetesen azt is jelenti, hogy a késő esti filmek kezdési időpontja is megváltozik, az 57 másodperc Morgan Freemannel és Josh Hutchersonnal csak 22:50-kor fog elkezdődni, míg Liam Neeson időskori akcióhősködésének megalapozó Elrabolva éjfél utánra csúszik 55 perccel. A műsorváltozás tehát a hétvégén csak a vasárnapot érinti, a szombati program továbbra is változatlan marad.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás