promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felcsúszott a szoknyája így mindent látni lehetett a lábai között, a NTMH zsűrije teljesen összezavarodott a látványtól
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tombor Zoltánt és Tomán Szabinát sem igazán győzte meg a merész mutatvány, ennek ellenére kiválasztották a dögös Bódy Szilvi hasonmást.

A hétvégén debütált a TV2 új nagyszabású, modelles reality műsora, a Next Top Model Hungary, amivel végre megpróbálják felvenni a versenyt az RTL-el szemben. Igaz a csatorna legutóbb rendkívül magabiztosan nyerte a nézettségi versenyt, de hétvégén még egyszer sem sikerült labdába rúgnia. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashattok:

A Tomán Szabina modell/üzletasszony, Vanessa Axente szupermodell, Mero Péter ruhatervező , és Tombor Zoltán fotós alkotta zsűrinek, Ördög Nórával kiegészülve minden esélye meg is van rá, hogy fordítson a helyzeten, az első adás kifejezetten jó visszhangot kapott, azonban ez még csak az előválogató volt, a java csak akkor következik, mikor a lányokat összezárják egy villában

Az első adás rengeteg érdekes pillanattal szolgált, melyek között voltak kifejezetten kínos pillanatok (a lány aki túl okosnak érezte magát a szakmához, vagy a divatiskolát igazgató szépség, aki az alapokat tanítgatja másoknak, miközben ő maga sem tudja őket makulátlanul), és nagyon különlegesek is (az egyik jelentkező inkább sugárzó személyiségével nyerte el a zsűri szimpátiáját, egy másik a híres édesapjának szeretett volna bizonyítani, de a továbbjutott egy fél füllel rendelkező szupermodellaspiráns is).

A legambivalensebb reakciókat viszont egy középkorú jelentkező váltotta ki, aki már korábban is feltűnt a tévéképernyőn. Alföldy Anna pár éve a Konyhafőnökben szerepelt az RTL-en, de sokan csak úgy hivatkoznak rá, mint Hajdú Péter exe. Való igaz, hogy volt egy közös címlapjuk a tévés szakemberrel, de csak fél évig jártak, Anna korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretné már maga mögött hagyni ezt a címkét, évek óta nem is beszéltek Hajdú Péterrel. Íme pár jól sikerült fotó Anna Instagram oldaláról:

Méro Péter arra kérte a Bódy Szilvire emlékeztető modell-influenszert,, hogy kicsit mutassa meg a lábait is, és ekkor történt a címben is taglalt eset, a zsűri kicsit meg is zavarodott a véletlen villantástól

"Na ez már kicsit sok." - hagyta el a baljós mondat Péter száját, amit itt tudtok megnézni

Az igazi fejtörést azonban az okozta a zsűrinek, hogy Annából teljesen mást láttak élőben és a képeken, és a lány nagyon ellentmondásosnak tűnt mindenkinek. Tombor Zoltán nehezményezte a sok photoshoppot is, de végül igent mondott, Merő Péter pedig arra volt kíváncsi, hogy milyen amikor Anna valóban sugárzik. 

"Szerintem ő egy nagyon jó példa lenne arra, hogy van egy elvárás a mai világban, egy hatalmas nyomás a nőkön, és van a valóság, és hogy hagyjuk már a &@#a ezt a régi nyomást, nem? Legyünk most már tényleg valódiak."

- érvelt a döntésével kapcsolatban a neves szakember. Végül mégis Tomán Szabinára hárult a feladat, hogy eldöntse a kérdést. A korábban szintén szép modellkarriert befutott üzletasszony maga is elismerte, hogy nehéz helyzetben érzi magát, mert látja a lehetőséget. Hogy Alföldy Annának sikerült-e a továbbjutás, az ebből az adásrészletből kiderül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás