promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóránál elszakadt a cérna a Next Top Modell Hungary adása előtt, szívszaggató üzenettel tudatta az egész világgal
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A népszerű műsorvezető elmondása szerint a szíve szakad meg.

A TV2-n ma startol a csatorna legújabb hétvégi durranása, a Next Top Model Hungary, aminek talán van némi esélye betölteni a Cápák között "tavaszi szünete" okozta űrt a hétvégi műsorrendben.

Eddig ugyanis toronymagasan nyert az RTL a vasárnapokat a Mi kis falunk és a Cápák között legújabb részeivel, közben a TV2 hétvégi showműsora, a Mutasd a hangod csúnyán alul teljesít hétről hétre.

A Next Top Model Hungary ugyanakkor - ez már a címéből is látszik - teljesen más célcsoportnak szól, feltehetően sokkal inkább lesznek rá kíváncsiak a hölgyek. Mindenesetre az új széria - melyről korábban itt írtunk - esélyeit növeli, hogy csak az RTL új krimi-vígjátéksorozatával, A renitenssel kell megküzdjön (amit rendkívül szellemesen reklámozott a csatorna), visszatér a képernyőre Cápák közöttben igencsak sokak által megkedvelt Tomán Szabina.

De a legerősebb fegyvertény talán mégis leginkább az, hogy a TV2 bevetette Ördög Nórát, aki már hozzá is látott a műsor promózásához, jóllehet nemsokára már utazik is forgatni az Ázsia expresszt. A népszerű műsorvezető a közösségi média felületein (Facebook és Instagram) osztott meg pár felvételt, melyek a műsor alatt készültek, ezt itt lehet megnézni:

Nemokkal a fenti posztja előtt azonban Ördög Nóra bevallotta azt is, hogy bár nagyon hálás, bizony nem utazik olyan szívesen ismét az Ázsia Expressz külföldi forgatási helyszíneire, mert így lemarad a kislánya fellépéséről. Mint fogalmazott:

"Jövő szombaton Mici is versenyezni fog a II. Budapest Légtorna Fesztiválon... Vincze Tünde, nem tudok elég hálás lenni Neked! A szívem szakad meg, mert addigra én már úton leszek Ázsia felé... De ha tehetitek, menjetek és szurkoljatok Micinek és a többi versenyzőnek!!! Március 24-én vasárnap pedig egy fantasztikus gálával zárul az esemény a Fővárosi Nagycirkuszban."

Bár a szöveg örömteli hangot üt meg, valójában kiszűrődik belőle a műsorvezetőnő csalódottsága, amiért a munka miatt nem tud ott lenni a lánya fellépésén.

Ördög Nóra egyébként nemrég leginkább azzal került be a hírekbe, hogy nem volt hajlandó szerepet vállalni a gyermekvédelemmel kapcsolatos tűntetésen, amiért sok kritikát kapott, erről szóló cikkünket itt olvashatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás