promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Menj a pxcsába!” - Ördög Nóra hangos káromkodásától zengett a ház, a műsorvezető teljesen kikelt magából Hajnóczy Soma miatt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra teljesen kiakadt Hajnóczy Soma PIN-kódos trükkjén, de Tilla és Lilu is kikészült tőle.

Tényleg ennyire könnyű kitalálni valakinek a PIN-kódját? Úgy tűnik, igen - legalábbis Hajnóczy Soma a covid-időszak alatt rájött, hogyan lehet egy egyszerű matematikai művelettel kitalálni bárkinek a PIN-kódját. A kétszeres bűvészvilágbajnok a pandémia idején két hetet töltött házi karanténban, az elszigeteltséget pedig igyekezett hasznosan tölteni, így aztán kidolgozott néhány Zoomon vagy Skypeon bemutatható mutatványt, amibe bevont néhány hazai hírességet.

Hajnóczy Soma konkrétan kitalálta Ördög Nóra, Tilla, és Lilu PIN-kódját is - a műsorvezetők pedig annyira meglepődtek ezen, hogy többen is hangos káromkodásba kezdtek.

A bűvész azt kérte az "áldozataitól", hogy írja be a PIN-kódját a számológépbe úgy, hogy ő ne lássa. Ezután az mondta, hogy adják hozzá az egyik ismerősük születési évszámát. Az így kapott végeredményt kellett megmutatniuk a bűvésznek. Hajnóczy Soma ezt a számot írta be a saját telefonjába, mint PIN-kódot, ami nyilván hibás volt, de a trükk csak ezután jött.

Arra kérte a műsorvezetőket, hogy írják be egymás után azt a négy számot, amit mond nekik. Lilu már az első számjegynél elárulta, hogy Soma jó nyomon van, mert kiszaladt a száján egy erős káromkodás, és onnantól fogva nem is akart tovább játszani.

Ördög Nóra és Tilla viszont hajlandó volt végigmenni a számokon, és miután a bűvész a kamera előtt oldotta fel mindkettőjük telefonját, teljesen ledöbbentek.

„Menj a p*csába, azt tudom mondani!”

- kiáltotta el magát Ördög Nóra, miután kitalálták a PIN-kódját.

De mégis hogy csinálta ezt Hajnóczy Soma? Nézd meg az alábbi videót, és próbálj meg rájönni a trükk lényegére (a videó első felében egy lenyűgöző kártyatrükk is látható):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás