promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajnóczy Soma őrületes bűvésztrükköt mutatott be egy üveg sörrel, aminek az első részét még te is meg tudod csinálni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajnóczy Soma eltüntetett egy üveg Heinekent, de nem úgy, hogy gyorsan megitta az egészet.

Ha eléggé visszamegyünk az időben, akkor kiderül, hogy Hajnóczy Somának már a legelején határozott elképzelése volt arról, hogy mi szeretne lenni. Hatéves korában kapta meg az első bűvészdobozát, és persze nem elégedett meg azzal, hogy csak a családot szórakoztatja vele, ami mindig jól sült el.

Ezután felkarolta Molnár Gergely, akit Mr. Jupiter néven ismert meg Magyarország. Természetesen sosem torpant meg, és a kitartása oda vezetett, hogy már kétszeres bűvészvilágbajnoknak mondhatja magát.

A magyar bűvész a műsorában imádja ötvözni a humort, a zenét, valamint az illúziót. Az elképesztő kézügyességet igénylő számok és a döbbenetes gondolatolvasó mutatványok mellett interaktív trükkök, valamint szórakoztató történetek is színesítik mindig az előadását.

Aki legközelebb szeretné látni élőben, annak Nagykanizsára kell utaznia pénteken, de november 16-án fellép majd Budapesten is.

Aki pedig be szeretne ülni a Dumaszínházas műsorára, az ne csüggedjen, mert erre is lesz lehetőség december 19-én. A magyar bűvész a trükkök mellett itt rengeteg poént is belecsempész a trükkökbe.

Most megnézhetitek, hogy tüntetetett el egy üveg Heinekent. Olyan mutatvány ez, aminek az első, de még a második felvonását is könnyen meg tudjátok csinálni. A harmadik már kicsivel nehezebb, de ezért van ott Hajnóczy Soma, hogy ezt megoldja. Nem a szemetek káprázik, mert az üveg már nincsen sehol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás