promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem történt még ilyen az RTL stúdiójában: a Cápákat meghökkentő felvétel buktatta le, ez lehet életük legnagyobb hibája
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem értették az RTL döntését, most kiderült mi ment a háttérben.

Mint arról bizonyára a legtöbb néző már értesülhetett, a Cápák között rekordhosszúságú évada hosszú szünetre vonul, mielőtt április 28-án folytatódna. Ez pontosan 7 hétnyi szünetet jelent, ennyi ideig kell nélkülöznünk Balogh Leventééket. Sokan meglepődtek az RTL döntésén, voltak olyan nézők is, akik kifejezetten megharagudtak a csatornára.

A Cápák között azzal a tudattal tölti a pihenőjét, hogy magabiztosan Magyarország legnépszerűbb TV műsora ebben a pillanatban, nézzük akár közönségarányokat, akár a teljes lakosságot, akár a kereskedelmileg kiemelt korosztályt.

A műsor nagymértékben hozzájárult, hogy a csatorna ebben az évben a legtöbb héten megnyerte a nézettségi versenyt a TV2-vel szemben, ezért is lephetett meg sokakat, hogy az RTL inkább hagyja kicsit hűlni ezt a forró vasat, és a helyére pedig most vasárnaptól A renitens című sorozat érkezik Gáspár Katával a főszerepben. A sorozatnak múlt héten már bemutatták a legelső részét, a visszajelzések elég vegyesek, volt aki befogadta a sorozat humorát, volt aki több komolyságot várt volna egy alapvetően krimi-elemekre építő sztoritól.

Most azonban kiderült, hogy A renitens szereplői hogyan győzték meg a Cápákat, pontosabban Balogh Leventét, Orbók Ilonát és Lakatos Istvánt arról, hogy az RTL őket sugározza a rekorddöntögető sikerműsor helyett.

A felvétel tanúsága szerint a Cápák éppen nyugisan kávézgattak, mikor a sorozat két főszereplője, Gáspár Kata és Makranczi Zalán bizonytalanul betámolyogtak az RTL épületébe, hogy pitcheljék a sorozatukat.

Katáék azonban nem pénzért folyamodtak a cápákhoz, hanem adásidőért.

A sorozat ugyanis már dobozban van, elkészült, ezért arról kellett meggyőzzék Leventééket, hogy az RTL nézettsége nem fog bezuhanni. Úgy tűnik sikerült nekik, pedig igencsak magas számok repkedtek a levegőben, a 800 ezer néző például elsőre kissé túlzó, ennyien nem nézik a műsort - ám a streaming számokkal kiegészülve már valószínűleg könnyen megugorja ezt a számot a Cápák között. Íme a jelenet:

Nem mindennapi árukapcsolásnak lehettünk szemtanúi, az RTL kreatívjai nagyon ügyesen oldották meg, hogy valamiképpen reflektáljanak arra, hogy a Cápákat és sorozat váltja le, nekünk nagyon tetszett az ötlet, és ebben még az sem erőltetett, hogy a videó végére beszúrták az RTL másik két, hamarosan induló műsorának, az X-Faktornak és a Való Világnak a hírét is, melyekre már elindult a jelentkezés.

Így lehet két perc alatt tájékoztatni a nézőket arról, hogy milyen sok dolog vár még rájuk az idén úgy, hogy közben még szórakoznak is egy kicsit. A Renitensnek azonban aligha van esélye elérni a Cápák között magas számait, még ha ez lenne az új Aranyélet vagy Mi kis falunk, mivel a fikciós sorozatok ma már nemigen tudnak labdába rúgni a népszerű show- és reality műsorok mellett, az embereknek annyi más lehetőségük van a film és sorozatnézésre - így lehet, hogy a Cápák ezúttal rossz róla tettek, de mi kívánjuk a legjobbakat, hiszen mindig nagy öröm, ha egy új magyar sorozat sikereket ér el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás