promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen még sosem történt az RTL stúdiójában: egy csinos lány és az apukája ragadt a Cápák fogai közé, felfoghatatlan mennyiségű pénzt tapsoltak el
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között legújabb része is sok izgalmat okozott a nézőknek, de talán egyik jelentkező története sem annyira különös, mint a Baumann családé.

A Cápák között nem véletlenül az RTL húzóműsora, leginkább a 7. évad óriási sikerének köszönheti a csatorna, hogy januárban minden nézettségi statisztikát meg tudott nyerni a TV2-vel szemben, még ha az előny csak paraszthajszálnyi is. A legutóbbi adás is tartogatott izgalmas pillanatokat, a Cápák kemény kérdések elé állítják olykor a jelentkezőket. Azonban arra is van példa, hogy egy produkció annyira meggyőző, a vállalkozó annyira hiteles, hogy a Cápákat rögtön kenyérre is lehetne kenni.

Így tett Baumann László és lánya, Baumann Eszter Izolda is, mikor megérkeztek a stúdióba. A Baumann család olyan termékkel érkezett, ami már kipróbált volt, nagy magabiztosságra adott okot, hogy a vállalkozást egyszer már alaposan felfuttatták, és milliárdos árbevételű profitot szereztek belőle. A családi vállalkozás terméke a Flodravin, ami egy vízkőképzést gátló és mentesítő, környezetbarát termék. A Flodravinnel megakadályozzák a víz kikristályosodását, ami nem csak jókora energiamegtakarítást jelent, hanem a pénztárcát is kedvezően érinti.

A vállalkozók 20%-os tulajdonrészt ajánlottak fel, ha 80 millió forinttal támogatják a a céget. A termék ismertetését itt nézhetitek vissza:

De miért van szükség 80 millióra, ha ez már egy működő dolog volt valamikor? Azért, mert - a cápák legnagyobb megrökönyödésére - egyszerűen hagyták elsorvadni. Ha az ember olyan pénzemberek közé  kerül, mint amilyenek a Cápák, ez bizony meglepő lehet, de Baumann László a legkevésbé sem zavartatta magát, amiért sok-sok millió forintról mondott le azért, hogy a szenvedélyének éljen, és Ausztriában kutasson.

 „Téged pénzzel nem lehet megfogni, ugye?”

– vonta le rögtön a következtetést Moldován András, majd kiderült, hogy a pénzügyeket inkább az anyuka intézi a családi cégben. Dr. Varga Esztert már nem is igazán érdekelte a befektetés, annyira nyilvánvaló volt, hogy valaki befektet a Baumann család (már a 20%-os részesedés is igen nagyvonalú, erre a családra tényleg nem lehet ráégetni, hogy annyira sokra tartanák az anyagiakat), és inkább a vállalkozás részletei érdekelték, a motivációk, a működés. Érdemes visszanézni:

Végül tehát Sárospataki Albert csapott le a lehetőségre. Mindenki jól járt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás