promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megfenyegették a Cápák között angyalbefektetőjét, súlyos következményei lehetnek Balogh Petya meggondolatlanságának
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megfenyegették a Cápák között alaptagját.

A Cápák között az RTL egyik legnépszerűbb műsora. Jelenleg is fut a 7. évadja és hétről-hétre tarol a nézettségi versenyben. A 4. héten például messze a legnézettebb műsor lett; sőt, a 7. évad eddigi legmagasabb közönségarányát érte el. Legutóbbi adása alatt háromszor annyian nézték az RTL-t, mint a TV2-t.

Persze az üzleti showműsort a napokban egy komoly botrány árnyékolta be, ugyanis Moldován András viselkedését sokan nehezményezték. Voltak, akik azt követelték a csatornától, hogy azonnal távolítsák el a produkcióból. Később maga a sertésmogul is megszólalt az ügyben, elmondta, miért beszélt úgy a miskolci családapával, ahogy.

A Cápák között idén több szempontból is rendhagyó, hiszen 7 Cápa vesz részt a pitcheken, és új befektetőként érkezett a csapatba Sárospataki Albert, akinek földöntúli szépségű feleségét már mi is megmutattuk.

Az RTL üzleti showműsora ezen a hétvégén is folytatódik, ráadásul Sárospataki Albert olyan kijelentést tesz, ami miatt a többi befektető hangos nevetésben tör ki. A stúdióba ezúttal is érkeznek majd olyan vállalkozók, akik hajmeresztően lehetetlen ajánlatot fognak tenni a Cápáknak: lesz például egy fiatalember, aki 2 millió eurót akar kérni a befektetőktől, cserébe mindössze 10 százalék tulajdonrészt kínál fel a cégéből. Balogh Levente aztán felhívta a figyelmét arra, hogy milyen abszurd ajánlattal érkezett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fiatalember milyen termékkel jelentkezett a műsorba - már csak ezért is érdemes lesz követni a vasárnapi adást.


Egy másik ajánlóvideóban abba is bepillanthatunk, hogy az egyik vállalkozó milyen kellemetlen helyzetbe fogja hozni a műsor angyalbefektetőjét. Konkrétan megfenyegették Balogh Petyát az adásfelvétel alatt, ugyanis a Cápák között alaptagja olyat akart csinálni az egyik termékkel, amit a vállalkozó nem hagyott szó nélkül.

Az alábbi videóban láthatjátok, hogy Balogh Petya mit akar csinálni a termékkel, és azt a részt is szemügyre vehetitek, amiben megfenyegették:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás