promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földöntúli szépség a Cápák között sármos befektetőjének felesége, Sárospataki Albert megmutatta angyalarcú szerelmét
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki Sárospataki Albert álomszép felesége.

Sárospataki Albert új befektetőként csatlakozott a Cápák között 7. évadában. A mintegy 200 ezer felhasználóval rendelkező Billingo online számlázó alapítója és vezérigazgatója annak idején nagyon sokat dolgozott azért, hogy most ott tartson az üzleti életben, ahol; most pedig már ott ül a legnagyobbak mellett az RTL üzleti showműsorában.

Sárospataki Albert célja a vállalkozók üzleti edukációja, inspirálása, a műsorban a vállalkozói értékeket szeretné még hangsúlyosabbá tenni. Aktív befektetőként főleg a digitális és szoftveres irányok, az informatika, valamint az egészségügy több területén érdekelt.

Szabadidejében sokat olvas, emellett rendszeresen meditál és sportol, feltörekvő startupokat mentorál, illetve több alapítványt is támogat. Feleségével 10 éve házasok, akitől két közös gyermeke született.

​​​Sárospataki Albert már a középiskolában elkezdett vállalkozni, több ötletét is megvalósította 20 éves koráig, majd szépen lassan felépítette utazásra-utaztatásra fókuszáló cégét, amit milliárdos vállalkozássá fejlesztett. A Billingo nevű számlázó-programot mindössze 9 év alatt ​a magyar B2B szektor egyik legjelentősebb online szolgáltatójává építette.

Albert már 7-8 évesen arról ábrándozott, hogy lesz egy plázája, és abban 35 bolt. Kamaszként már üzletelt és diszkókban dolgozott dj-ként. Az elmúlt években nagyon sokat dolgozott, emiatt nem tekinti magát egy követendő példának.

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogyan telik Sárospataki Albert egy napja:


Pályája során számos díjat és elismerést kapott, összesen 69-et. Négyszer Az Év Marketing Vállalkozása fődíjjal, 42-szer Marketing Gyémánt díjjal, 2-szer Magyar Brands és 16-szor Az Év Honlapja díjjal jutalmazták. 2021-ben cége a Szerethető Munkahelyek díjat is elnyerte, a Pénzügyminisztériumban pedig átvette az Év Technológiai Megoldása díjat is. 2022-ben a Digital Hungary-n ″Az Év Példaképe Díj″-jal ismerték el cégvezetés kategóriában. A 2022-es Hungarian Business Awards-on megkapta a Digitalizációs és Innovációs Nagydíjat, 2023-ban pedig a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ), Budapest és Pest Vármegyei Regionális Szervezetétől az Év Vállalkozója Díjat.​​​

Sárospataki Albert nemcsak az üzleti dolgairól oszt meg képeket a közösségi oldalán, de a családjáról is. Nem is olyan régen angyalarcú, páratlan szépségű feleségével osztott meg néhány közös fotót.

Így néz ki a Cápák között sármos befektetőjének szerelme:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás