promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult a pokol az RTL stúdiójában, riadtan figyelte a műsorvezető, mi történik körülötte, ilyen durva vita még sosem volt a Cápák között-ben
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény és heves vita dúlt az RTL műsorában.

Ahogy azt a Cápák között reklámjában is láthattuk, nagyon durva vita alakult ki a stúdióban, ugyanis a befektetők nem értettek egyet abban, hogy az egyik vállalkozó pontosan milyen ajánlatot érdemelne. A reklámban még nem láthattuk a teljes vitát, de az adásban világossá vált, hogy mi váltotta ki a heves szóváltást Moldován András, Orbók Ilona, és Lakatos István között. Nem túlzás azt mondani, hogy megfagyott a levegő a stúdióban, és Lilu, a műsorvezető is riadtan figyelhette az eseményeket a kamerák mögött.

A legutóbbi adásban szinte mindegyik Cápa versenybe szállt a robotikával foglalkozó vállalkozásért. A tech vállalkozás mellett a húsleves, a hangoskép és egy munkaerőplatform is terítékre került.

Ezúttal sem maradtak éhesek a Cápák, különösen akkor nem, amikor Varga László a Húsleves és társai vállalkozás megálmodja lépett eléjük. A levesek, pörköltek és palacsinták készítésére épülő vállalkozás felkeltette a befektetők figyelmét. Különösen azután, miután Varga László kóstolót is kínált a Cápáknak egy-egy termékéből. A házhozszállítási rendszer kiépítésére szánt modellje azonban nem győzte meg a Cápákat, akiket így végül nem sikerült megfőznie.


Igazi szerelemprojekttel állt a Cápák elé Rostás Imola és Detkó Dávid, akik az Emlékvilág vállalkozásukkal szeretnének piacvezetők lenni az ajándéktárgyak piacán. A másodállásban vállalkozó házaspár tervei nem győzték meg Lakatos Istvánt, Balogh Petyát és Balogh Leventét, akik végül kiszálltak. Azonban a páros kitartása és elszántsága meggyőzni látszott Orbók Ilonát és Moldován Andrást. Utóbbi fel is ajánlotta a befektetés felét, 20% tulajdonrészért. Moldován András Orbók Ilonát is meggyőzte, aki szintén 20% tulajdonrészért cserébe társult volna Moldován Andrással az Emlékvilágba.

A vállalkozók hosszas tanácskozása és időkérése azonban nem tett jót az ajánlatnak, az üzletből végül mindkét Cápa kiszállt. A vállalkozók is úgy érezték: nem tudták volna megadni a 20-20%-os tulajdonrészt, pedig lehet jobban jártak volna, ha azonnal elfogadták volna az ajánlatot.


Parázs vita alakult ki a Cápák között, amikor Gecse Márton az AI Robotics vállalkozással a befektetők elé lépett. A robotokat forgalmazó techcég az akkumulátorok biztonságos tárolását és kezelését helyezte az utóbbi időben fókuszba, de a raktározásban nyújtott automatizációs segítség is a profiljuk része. Gecse Márton a vállalkozást három éve vezeti önállóan, édesapjától – aki hat másik cégben érdekelt – vette át az üzletet. A vállalkozás további fejlesztése érdekében 300 millió forint befektetést kért, 10% tulajdonrészért cserébe.

A Cápák közül Lakatos István azonnal a cégcsoportra tett ajánlatot, amelyet Moldován András nem hagyott szó nélkül. A két Cápa között kisebb vita alakult ki, amit tovább tetézett az, hogy Orbók Ilona is a cégcsoportba történő befektetést célozta meg.

Moldován András szerint Ilona ajánlata alpári volt. Ez volt az a pont, amikor elszabadult a pokol.


A munkavállalók és a munkáltatók könnyebb egymásra találását tűzte ki céljául a Birizdó Ádám és Sebestyén Ádám által létrehozott Giggle. A munkaerőplatformot szeretnék minél szélesebb réteg számára elérhetővé tenni. Ehhez 65 milliós befektetést kértek a vállalkozók, amelyért cserébe 4% tulajdonrészt ajánlottak. A Giggle koncepciójában Moldován András és Balogh Petya látták a legtöbb fantáziát, akik végül 5-5%-ért cserébe, fejenként 32,5 millió forint befektetéssel társultak a Giggle-be.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás