promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos balhé az RTL műsorában, üvöltözve egymásnak estek a Cápák között befektetői, megfagyott a levegő a stúdióban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Cápák között stúdiójában pattanásig feszültek az idegek.

Elindult a Cápák között 7. évadja az RTL-en, ami a hírek szerint egy rekordhosszúságú szezon lesz. A befektetők most már heten dönthetnek arról, hogy egy vállalkozás kapjon-e pénzt vagy sem, de sosem egyszerre lesznek jelen a pitcheken, hanem mindig ötös felosztásban.

A Cápák között idei évadja több szempontból is rendhagyó lesz: az már az előző adásban is bebizonyosodott, hogy váratlan izgalmakra is számíthatunk. Balogh Petyától például sosem hallottunk még olyan nyers megfogalmazást, hogy "ez egy marhaság", márpedig az első epizódban több vállalkozó fejéhez is vágta, hogy szerinte semmi értelme annak, amit csinálnak.

Általában Moldován András szokott ennyire durván és őszintén véleményt kinyilvánítani, de azért őt sem kellett félteni a nyitóadásban sem; volt egy-két szava azokhoz a vállalkozókhoz, akik komolytalan ajánlattal érkeztek a stúdióba.

A Cápák között történetében többször is volt már arra példa, hogy a befektetők nem értettek egyet valamiben, de olyan heves vita még sosem volt az RTL műsorában, mint ami a vasárnapi adásban lesz. Orbók Ilona és Moldován András konkrétan üvöltözve esik majd egymásnak, miután nem értenek egyet abban, hogy az egyik vállalkozónak valójában mekkora összegre és milyen segítségre lenne szüksége.

Valószínűleg ennyire komoly balhét még sosem láttunk ebben a műsorban, az RTL leírása szerint megfagyott a levegő a stúdióban, mikor forgatták ezt az adást. Alább bele is tudtok nézni ebben a vitába.


A Cápák között vasárnap esti adásában többek között egy olyan vállalkozó is érkezni fog, aki levesekben utazik. A férfi befőttes üvegekben tárolt húslevessel fogja megkínálni a befektetőket, akik viszont nincsenek elragadtatva attól, hogy milyen kis százalékot kapnának 500 millió forintért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás