promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a Cápák között utolsó adásában, a Cápákat sokkolta a merész mutatvány, megfagyott a levegő a stúdióban
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő képsorok, senki se számított arra, amit a fiatalember művelt, ki is guvadt a Cápák szeme.​

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az RTL jelenleg legnézettebb műsora március harmadika után egy kis kényszerpihenőre megy, és április végéig nem is tér vissza. A nézők jövőhéttől A renitens című új magyar sorozattal találkozhatnak vasárnaponként az RTL képernyőjén, ami (hacsak nem jut a ...szomszéd tehene sorsára, akkor) jó ideig ott is fog maradni.

Az RTL sok egyéb mellett az is jelzi, hogy a TV2 is megirigyelte a Cápák számait, és egy igencsak hasonló formátumot licenszeltek a Kincsvadászok formájában, ami - ki gondolta volna - de szintén nagyon népszerű eddig a hétköznapok későesti műsorsávjában.

Cápák között utolsó adása azonban még előttünk áll, most vasárnap még bőven lesz miért izgulni, és a előzetes tanulsága szerint a Cápák roppant harapós kedvükben lesznek, nem kímélik az eléjük vetődött kishalakat. Csak néhány erős mondat az új adásból:

"Még mindig a 172. kolbászgyártó vagy, akinek az a legfőbb érve, hogy finom." - hangzik el Moldován Andrástól a cukorkagyár kapcsán.

"Na ez az a gazdálkodás, amitől kihullik a hajam." - szörnyülködik Dr. Varga Eszter, aki egyébként a rövid hajat preferálja.

"Megkérlek titeket, hogy ezt hagyjátok abba, mert bármennyi pénzeteket bele tudjátok önteni." - kérleli a vállalkozópárost Balogh Péter.

Természetesen ezúttal is akad olyan ötlet, amiért komoly verseny indul el a cápák között, valakinek a ajánlatára legalább 3 cápa is ráharapott, úghogy nagyon valószínű, hogy ez az ember sok-sok millió forinttal gazdagabban távozott a stúdióból.

A Cápák között legérdekesebb része azonban feltételezhetően mégsem ez lesz, hanem egy kreatív performansz. Az összeállításnak rögtön a legelején

egy üzleti öltözetbe megjelenő fiatalembert látunk, aki fogja magát, és egyszerűen letépi magáról a ruhát, Dr. Varga Eszter legnagyobb csodálkozására, akinek  széles mosolyra húzza a száját a látványtól, miközben az üzletasszony szemei majd kiesnek szemgödréből. Az előzetest itt tudjátok megnézni:

Bár jó ideig a most vasárnapi lesz a Cápák utolsó adása, az RTL tarsolyában még sok adás rejtőzik, a 7. évadot ugyanis toronymagasan az eddigi leghosszabbnak harangozták be a készítők, ezért is volt szükség rá, hogy néhány Cápa váltásban vegyen részt a forgatásokon. 

Bár nincs róla pontos információnk, de ha most járunk a félidőnél, akkor az azt jelenti, hogy ebben az évadban 18 részel számolhatunk - a legtöbben legalábbis ebben reménykednek, hiszen a műsor különösen népszerű, hetek óta a legnézettebb TV-műsor a kereskedelmileg kiemelt, 18-49-es korosztály körében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás