promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokzatos feleségéről vallott a Cápák között sztárbefektetője, Lakatos István mindössze egyszer mutatta meg a nyilvánosság előtt élete párját
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lakatos István őszintén mesélt a feleségével való kapcsolatáról.

Most vasárnap már az utolsó részéhez érkezik a Cápák között 7. évada, utána ugyanis pár hetes szabadságra megy a sikerszéria. E hét végén, március 3-án tehát még képernyőre kerül az üzleti reality, utána viszont átadja a helyét az RTL új sorozatának, A renitensnek, amiről alábbi cikkünkben számoltunk be korábban:

Az RTL műsorának sikere vitathatatlan, melyhez nagyban hozzájárulnak fő sztárjai a befektetők, akik nélkül nem lehetne ennyire izgalmas egy-egy adás. Ezek után pedig nem csoda, hogy a nézők közül is sokan kíváncsiak a magánéletükre is, ám ezzel kapcsolatban a legtöbben elég titokzatosak.

Egy korábbi cikkünkben azonban sikerült megmutatnunk a vízkirály, Balogh Levente ritkán látott feleségét, Brigit, most pedig Lakatos István feleségének kilétéről is fény derült.

A befektető nemrégiben az rtl.hu-nak mesélt feleségéről akit mint mondja, síoktatóként ismert meg, ám végzettségét tekintve pedig gépészmérnök, mérnöktanár és közgazdász

Klasszikus megismerkedés volt a miénk

– mesélte Lakatos István a feleségéről. hozzátéve, hogy jelenleg részt vesz a céges ügyeik intézésében, és szintén ő jelenti három gyermekük hátországát.

A Cápák között sztárjának gyerekei egyébként már nagykorúak, és jelenleg mindhárman a diplomamunkájukon dolgoznak.

Lakatos Istvánról azt lehet tudni, hogy ő a Bravogroup Holding résztulajdonosa, amely Magyarország egyik legnagyobb, 100 százalékban magyar magántulajdonban lévő infokommunikációs vállalkozása. Értékét 30-35 milliárd forintra becsülik, ennek körülbelül az egyharmada, vagyis cirka 10 milliárd forint pedig az ő része ebből.

Lakatos István RTL-nek adott interjúját az alábbi videóban teljes egészében is megtekintheted!

A Cápák között befektetője egyébként nem nagyon mutatja meg családját a nyilvánosságnak így külön kuriózum, hogy most szót ejtett feleségéről is. Lakatos István élete párjáról nem is lehet enné sokkal többet tudni és eddig is mindössze egyszer a 2023-as Glamour Woman of the Year-gálájára kísérte el a férjét, ahol az egyetlen közös fotó készült róluk. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás