promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a csinos szinkronrendező Csuja Imre ritkán látott felesége, akivel több tragédiát is átvészeltek az évek során
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuja Imre már több mint 40 éve él boldog házasságban feleségével.

Csuja Imrét már hosszú évek óta láthatjuk a színpadon és a tévéképernyőkön egyaránt, 2016 óta pedig A mi kis falunk Füleki Károlyaként szórakoztatja hétről hétre a közönséget. Népszerű színművészünk azonban a magánéletéről csak elvétve beszél a nyilvánosság előtt.

Az Örkény színház művészéről azonban azt tudni lehet, hogy már nagyon régóta Árvay Zsuzsanna szinkronrendezővel alkot egy párt, akit 1983-ban feleségül is vett. A szerelmüket egyébként nem meglepő módon a munkának köszönhetik, ugyanis egy film szinkronizálása közben találkoztak. 

Csuja Imre pedig a mai napig rajong feleségéért, ezt pedig már több interjúban is hangoztatta. Még 2019 novemberében Lovász László Lakástalkshow című műsorában elárulta, hogy még a szürke hétköznapokban is hatalmas az összhang közte és felesége között és kertészkedni is együtt szoktak.

Mindketten vidéki gyerekek vagyunk, a feleségem és én is, nem áll távol tőlünk, ha megkapirgálunk egy kis földet, és elejtünk bele egy borsószemet, akkor abból mondjuk tíz szem kel ki, és ezt mi nagyon tudjuk értékelni. Meg ha fölrotálok egy darab földet, akkor az szép, gyomtalan, tiszta, és el lehet gereblyézni. Vagy ha megérik a birsalma, akkor azt le lehet szedni, és lehet belőle enni.

- mesélte akkor a színművész.

Csuja Imre e mellett is szinte mindent együtt csinál a feleségével, leszámítva, amikor A-ból B-be autózik, lényegében olyankor van csak egyedül. Ezeket az időket pedig arra használja ki, hogy elmélyedjen magában.

Premier közelében például ott jár az ember agya a szerep körül, de ha nincs ilyen helyzet, akkor a családdal kapcsolatos gondolatok, megoldáskeresés, mert hát az embernek jár az agya.

- jegyezte meg ennek kapcsán.

Feleségével való kapcsolatáról pedig a következőket mondta korábban a Life TV talkshow-jában:

A lényeg az, hogy a szerelmen, a szereteten, a megbecsülésen kívül mi nagyon jó haverok vagyunk. A cimboraság a kulcs. Mi jó cimborák vagyunk 

 

Házasságuk tehát a mai napig töretlen, amit mi sem bizonyít jobban hogy már számos tragédiát vészeltek át együtt, köztük két fiuk sajnálatos halálát is. Erről azonban érthető módon Csuja Imre nemigen beszél.

Az alábbi fotón most meg is nézheted, hogy néz ki Csuja Imre élete párja!

Forrás: Femina / NLC

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás