promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a sármos, szálkás széplegény Trokán Nóra sosem látott férje, akivel titokban házasodott össze
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Trokán Nóra most először mutatta meg jóképű férjét.

Trokán Nóra az ország egyik legszebb színésznője. Igazi színészcsaládból jön, hiszen nemcsak az édesapja, a Szomszédokból ismert Trokán Péter, hanem édesanyja, Papadimitriu Athina és nővére, Trokán Anna is ezen a pályán tevékenykedik. Nóra Hegedűs D. Géza és Marton László osztályába járt annak idején a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, diplomázása után pedig rögtön a Kecskeméti Katona József Színház társulatához szegődött.

Szerepelt a Nemzeti Színház előadásaiban és többször részt vett független színházi produkciókban is, például 2014-ben a Szépművészeti Múzeum Textúra című összművészeti projektjében. Természetesen nem csak a színpadon láthatjuk őt, hiszen számos mozgóképes produkcióban szerepelt már, és szinkronizál is.

Nóra többek között A harag napja (Day of Wrath) angol-magyar-spanyol koprodukcióban együtt játszott Christopher Lamberttel, ő volt Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatának egyik főszereplője, illetve a nagysikerű A Tanár című sorozatban ő volt Nagy Ervin partnere. Láthattuk Caramel oldalán A Nagy Duett-ben, legutóbb pedig a The Voice coach-a volt az RTL-en.

Ami a magánéletét illeti: Trokán Nóra nem szingli.

Ugyan nem sokat beszél a szerelméről, de az köztudott, hogy 2022 augusztusában titokban hozzáment szíve választottjához, ám sem az esküvőről, sem a titokzatos, jóképű férfiról nem árult el semmit. A házasságuk pedig azóta is töretlen boldogságban telik, ezt bizonyítja az a kép is, amit Nóra a közösségi oldalára rakott ki.

Ezen végre megmutatta sosem látott férjét is; igaz csak óvatosan. A képen ugyanis Trokán Nóra hátulról öleli szerelmét.

A Tanár színésznőjének férje még mindig rejtély mindenki számára, senki sem tudja, hogy ki ő és mivel foglalkozik, csaupán annyi szivárgott ki róla, hogy nem közszereplő, hanem civil személy. A The Voice zsűritagjától pedig biztos, hogy semmi többet nem fogunk megtudni a fiatalemberről, mert nagyon védi a magánéletét.

Trokán Nóra a házasság napja alkalmából posztolta ezt a közös képet sosem látott férjével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás