promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra áttetsző ruhája sem semmi, de Katalin hercegné öltözéke mindent vitt
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Trokán Nóra áttetsző ruhát vett fel, Katalin hercegné öltözéke botrányt okozott, egy professzor pedig kitálalt a földönkívüliekről. Heti hírösszefoglaló.

A Cannes-i Filmfesztiválon Trokán Nóra is jelen volt, aki nem akármilyen szettben mutatkozott. Egy áttetsző ruhát választott a világra szóló eseményre, ráadásul melltartót sem vett fel hozzá, így mondhatni a magyar színésznő igazán bevállalósra vette a formát.

Lékai-Kiss Ramóna számos alkalommal vetkőzött le a Barátok köztben, de volt a sorozatban egy kínos jelenet, amiben szó szerint lerángatták Zsófiról a ruhát, ő pedig fehérneműben állt ott a végén az emberek előtt, és hiába próbálta takargatni magát a kezeivel.

Előkerült egy sokkoló felvétel, ami a Mount Everest-en készült. Ezen az látható, ahogy a hegymászók egy megfagyott holttest mellett haladnak el. Sokak szerint a tragikusan elhunyt Suhajda Szilárd látható a videón.

A nemrég visszavonult Tóth Andi most egy igen bevállalós poszttal jelentkezett. Az énekesnő ugyanis fehérneműs fotózásról rakott fel videót a közösségi oldalára, és kétségkívül bombasztikusan néz ki rajta. Marics Peti bizony most foghatja a fejét, hogy hagyta Andit elmenni.

Katalin hercegné egy koronaherceg esküvőjére volt hivatalos Vilmos herceggel együtt, de olyan ruhát vett fel, ami sokak szerint túl fényűző volt. A botrányt mégsem ez robbantotta ki, hanem az, amit a fején viselt.

A Stanford Egyetem egyik, az amerikai kormánnyal is együtt dolgozó professzora, Dr. Garry Nola nemrég olyan kijelentést tett a földönkívüliekkel kapcsolatban, amivel mindenkit meglepett. A professzor őszintén kitálalt az idegenekről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás