promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra áttetsző ruhája sem semmi, de Katalin hercegné öltözéke mindent vitt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Trokán Nóra áttetsző ruhát vett fel, Katalin hercegné öltözéke botrányt okozott, egy professzor pedig kitálalt a földönkívüliekről. Heti hírösszefoglaló.

A Cannes-i Filmfesztiválon Trokán Nóra is jelen volt, aki nem akármilyen szettben mutatkozott. Egy áttetsző ruhát választott a világra szóló eseményre, ráadásul melltartót sem vett fel hozzá, így mondhatni a magyar színésznő igazán bevállalósra vette a formát.

Lékai-Kiss Ramóna számos alkalommal vetkőzött le a Barátok köztben, de volt a sorozatban egy kínos jelenet, amiben szó szerint lerángatták Zsófiról a ruhát, ő pedig fehérneműben állt ott a végén az emberek előtt, és hiába próbálta takargatni magát a kezeivel.

Előkerült egy sokkoló felvétel, ami a Mount Everest-en készült. Ezen az látható, ahogy a hegymászók egy megfagyott holttest mellett haladnak el. Sokak szerint a tragikusan elhunyt Suhajda Szilárd látható a videón.

A nemrég visszavonult Tóth Andi most egy igen bevállalós poszttal jelentkezett. Az énekesnő ugyanis fehérneműs fotózásról rakott fel videót a közösségi oldalára, és kétségkívül bombasztikusan néz ki rajta. Marics Peti bizony most foghatja a fejét, hogy hagyta Andit elmenni.

Katalin hercegné egy koronaherceg esküvőjére volt hivatalos Vilmos herceggel együtt, de olyan ruhát vett fel, ami sokak szerint túl fényűző volt. A botrányt mégsem ez robbantotta ki, hanem az, amit a fején viselt.

A Stanford Egyetem egyik, az amerikai kormánnyal is együtt dolgozó professzora, Dr. Garry Nola nemrég olyan kijelentést tett a földönkívüliekkel kapcsolatban, amivel mindenkit meglepett. A professzor őszintén kitálalt az idegenekről.

Borítókép:  rtl.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás