promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Irdatlan botrányt okozott Katalin hercegné, olyan népharag zúdult rá, amiből Vilmos sem tudja kimosni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas botrányt okozott Katalin hercegné, szörnyű haragot váltott ki az emberekben.

A brit királyi családban minden nap történik valami, ami felháboríthatja az embereket, vagy ami sokáig beszédtéma tud maradni. Eddig Meghan Markle és Harry volt az állandó célpont, de úgy tűnik, Katalin hercegné sem tudja megúszni, hogy ne kössenek bele valamiért.

Most az okozott óriási népharagot, ahogy megjelent a jordán koronaherceg csütörtöki esküvőjén. A nagyszabású eseményre Vilmos és Katalin is hivatalos volt, akik nem csak a ceremónián, de a lagzin is jelen voltak. A hercegné a szertartáshoz egy púderrózsaszín Elie Saab ruhát vett fel, míg a lagzin már egy arany Jenny Packham estélyiben volt. Utóbbihoz még egy tiarát is felvett, ami azért érdekes, mert ritkán visel ilyet.

Nem is akármilyen fejdíszt viselt, hanem azt a darabot, amit Diana hercegnétől örökölt.

Persze rögtön beleálltak Vilmos gyönyörű feleségébe, sokak szerint Katalin túlzásba vitte a fényűzést, hiszen így teljesen elvonta a figyelmet a menyasszonyról, akinek ez volt élete legfontosabb napja. Többen még azt is nehezményezték, hogy miért éppen Diana diadémját vette fel.

„Eddig sem volt szimpatikus ez a nő, de most még annál is kevésbé”

„Persze muszáj neki mindig a figyelem középpontjában lenni, szegény Diana ha látná, hogy tetszeleg magának abban a tiarában”

Azonban olyan is volt, aki megvédte a hercegnét:

„Abbahagynák a zsörtölődést Katalin diadémválasztása miatt? Talán ez tetszik neki a legjobban, ezt szereti a legjobban. Ami még fontosabb, ez az ő döntése!”

Nem maradhattak csendben az önjelölt stílusszakértők sem, akik részletesen kifejtették, miért nem volt jó választás ez a fejdísz: szerintük a tiarát úgy kellett volna a hajába tűzni, hogy függőlegesen álljon, elkerülve, hogy a gyöngyök ne billenjenek hátra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás