promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramónát bugyira vetkőztették, most bárki megnézheti a brutálkínos jelenetet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna köpni-nyelni nem tudott, miután letépték a ruháját.

Úgy tűnik, hogy Lékai-Kiss Ramónának bejött a váltás, hiszen az utóbbi nagyjából 3 esztendőben annyira sikeres lett a TV2-nél, hogy megválasztották őt a tavalyi év legjobb női műsorvezetőjének (ezzel megfosztotta a tróntól Ördög Nórát), ez pedig természetesen hatalmas elismerésnek számít. Hosszú utat tett meg idáig, és még ki tudja, hogy mit hoz számára a jövő, milyen izgalmas műsorokkal lepi meg a hazai közönséget.

Persze a legtöbben nem felejtették el, hogy a Barátok közt című legendás sorozatban ismerhettük meg Lékai-Kiss Ramónát, aki sokáig alakította Szentmihályi Zsófi karakterét. A széria készítői valószínűleg teljesen tisztában voltak vele, hogy a színésznő mennyire bejön a közönségnek, hiszen az évek alatt több olyan jelenetet is írtak neki, amiben fürdőruhában, vagy fehérneműben láthattuk őt.

A Barátok közt egyik legkínosabb, és egyben legforróbb jelenete az volt, mikor Lékai-Kiss Ramóna karakteréről lerántják mindenki előtt a ruhát, ő pedig bugyiban és melltartóban próbálja takargatni magát, miközben köpni-nyelni nem tud a sokktól – közben pedig tátott szájjal bámulják őt.

A jelenetben Varga Izabella Dr. Balogh Nóraként azzal vádolja meg a Lékai-Kiss Ramóna által alakított Szentmihályi Zsófit, hogy ellopta a ruháját, ezért végül az emberek szeme láttára letépi róla bosszúból. Rendkívül kínos nézni egyes színészek játékát, de összességében még így is egy maradandó részről beszélünk, amit az is bizonyít, hogy a Barátok közt rajongói időnként újra és újra előveszik, megosztják.

Itt lehet megtekinteni a jelenetet, amiben levetkőztetik Lékai-Kiss Ramónát, aki egyetlen pillanat alatt megbabonázta az egész országot fehérneműben:

Akit esetleg érdekel még egy hasonlóan ciki/dögös jelenet a Barátok köztből, annak ajánljuk még ezt is, talán ez a leglegendásabb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás