promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezte a földönkívülieket a professzor: az űrlények már a Földön vannak, és tesztelnek minket?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kitálalt a szakember, aki szerint nemcsak léteznek a földönkívüliek, de már fel is vették velünk a kapcsolatot.

Örök kérdés, hogy vajon léteznek-e űrlények. Számtalan teória van ezzel kapcsolatban, rengeteg mozifilmet láthattunk már az érkezésükről (hol békés, hol ártó szándékkal), de az biztos, hogy egyelőre még nincs megdönthetetlen bizonyítékunk, így az a hivatalos álláspont, hogy nincsenek földönkívüliek – bár a tudósok szerint kifejezetten arrogáns lenne azt gondolni, hogy az egész univerzumban csak a Földön alakult ki intelligens élet.

Az utóbbi időszakban egyre felkapottabb téma ez, hiszen elképesztően sok a megmagyarázhatatlan ufó-észlelés, és már a Pentagon sem tagadja, hogy vannak olyan esetek, amikre egyelőre képtelenek voltak válaszokat találni. Az ember ezek után eldöntheti magának, hogy mit gondol, de most a híres Stanford Egyetem egyik, az amerikai kormánnyal is együtt dolgozó professzora, Dr. Garry Nolan olyat mondott egy konferencián, ami mindenkit megrendített.

A szakember szerint nemcsak hogy léteznek földönkívüliek, de már a Földön vannak, titokban felvették velünk a kapcsolatot, itt élnek velünk, és folyamatosan tesztelnek minket.

Hogy mi alapján gondolja ezt a professzor, az egyelőre még kérdéses, de elég komoly körökben mozog ahhoz, hogy mindenképp elgondolkodjunk azon, amit mond. Főleg, hogy ráadásul azt is elárulta az eseményen, hogy volt már személyes tapasztalata űrhajókkal – ez pedig már önmagában is elég sokkoló információ lehet sokak számára, hiszen ugyan terjedtek pletykák ilyen dolgokkal kapcsolatban, de sosem erősítették meg őket hivatalosan.

Dr. Garry Nolan szerint nem kell félnünk, nem fognak bántani minket az űrlények. A rémisztő filmekben látható dolgokkal ellentétben nem emberbőrbe bújva vannak itt a bolygónkon, hanem inkább közvetítőket alkalmaznak, és arra kíváncsiak, hogy mennyire vagyunk intelligensek – mivel olyan fejlett a technológiájuk, hogy valószínűleg félnek attól, hogyan is alkalmaznánk, nehogy ártsunk magunknak.

Itt lehet megnézni egy nagyon izgalmas videót, amiben pár érdekes elméletet ismertetnek a földönkívüliekkel kapcsolatban – a professzor szavain kívül ezeken is érdemes elgondolkodni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás