promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az 51-es körzet legmocskosabb titka, 76 évet kellett várnunk a meghökkentő igazságra?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez sokkal szörnyűbb, mint hittük, teljesen más megvilágításba helyezi a dolgokat.

Az 51-es körzet már hosszú ideje a világ egyik legrejtélyesebb helye, hiszen állítólag ott vizsgálgatják a lezuhant földönkívüli űrhajókat, és idegen foglyok is vannak a hatalmas létesítményben, de persze ezek egyelőre csupán feltételezések, mivel nincs rájuk bizonyíték. A Nevadában található titokzatos katonai központtal kapcsolatban rengeteg teória keletkezett az utóbbi évtizedekben, és szinte mindegyik középpontjában az ufók állnak.

1947-ben állítólag Roswell közelében lezuhant egy idegen űrhajó, rajta több, kistermetű űrlénnyel, akik végül az 51-es körzetben kötöttek ki. Elvileg szürkés volt a bőrük, hatalmas volt a szemük és a fejük, ki is szivárgott róluk pár döbbenetes felvétel, amik persze sokak szerint csupán hamisítványok voltak – nos, most egy Annie Jacobsen nevű ember azt állítja, hogy megtudta az igazságot ezzel kapcsolatban.

Állítólag tényleg lezuhant 76 éve egy rejtélyes repülő objektum Roswell-nél, ráadásul valóban voltak rajta furcsa kinézetű, apró lények. Ezek viszont a nő állítása szerint a közhiedelemmel ellentétben nem földönkívüliek voltak, hanem szovjet, genetikailag módosított gyerekek, magát a járművet pedig elvileg a náci tudósok tervezték – sőt, két gyerek elvileg túlélte a zuhanást, és kómába került.

Az állítólagos gyerekek kinézete megegyezett a fent leírtakkal, vagyis összességében egészségtelenek voltak, mintha csak azért léteztek volna, hogy egyes repülő missziókat végrehajtsanak, amíg képesek rá – valószínűleg egy titkos kísérlet résztvevői voltak, és ha ez igaz, akkor ez egy igazán embertelen szörnyűség a szovjetek részéről.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy honnan szerezte az információit Annie Jacobsen, de az biztos, hogy érdekes, amiket állít, akármennyire is hihetetlen az egész. Persze muszáj ismét megjegyeznünk, hogy ez csupán egy alaptalan elméletnek minősül, hiszen nincs bizonyítva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás